Віктор Павлік показав дім, в якому живе його 82-річна мама: скромна біла хата без євроремонту та наворотів

Часто батьки знаменитих артистів проживають у вельми скромних умовах. Віктор Павлік нещодавно показав, як живе його рідна мама, яка обрала жити у спадковому будинку. Співак розповів, що на кадрах дім, де він народився.

Неймовірний голос та харизма швидко зробили з Віктора Павліка справжнього улюбленця публіки. Його запальні пісні прижилися у застільних репертуарах. Навколо знаменитості сформувалася справжня фан-спільнота. Головна прихильниця артиста навіть змогла побудувати екологічні стосунки із зіркою та укласти з ним шлюб.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Віктор Павлік показав дім, в якому живе його 82-річна мама

Від цього цікавості у слухачів артиста додалося. Тепер вони хочу знати майже все про улюбленого кумира. Він же, будучи відкритою людиною, радо ділиться подіями зі свого життя з аудиторією. Нещодавно у сторіз популярний чоловік показав, як живе нині його мама.

Як виглядає будинок, де мешкає Олександра Григорівна Павлік?

Якщо артист проживає нині у престижному районі Києва, то його ненька лишилася у рідних краях Тернопільщини. У неї приватний будинок, який віддає українським ретро-стилем: побілені стіни, атмосферний вхід на горище з дверми зі старіючого дерева.

Віктор Павлік показав дім, в якому живе його 82-річна мама

Звісно, не вілла в італійському стилі, але так живе практично половина населення України. Видно, що 82-річна жінка звикла до скоромного способу життя. Вона не носить брендового одягу та робить скромну стрижку. Знаменитий син завітав до неї з подарунками.

Цікаво, що ні Віктор Павлік, ні Катерина Репяхова не розповідають розгорнуто, як ставиться Олександра Григорівна до четвертої невістки. Проте, видимих конфліктів у родичів не було. З вихованням онука допомагає ж мама дружини знаменитості. Вона спеціально приїхала з Дніпра до Києва, аби бути поруч з дочкою.

Нагадаємо, що у співака досі є невичерпаним питання стосовно нерухомості зі своєю третьою обраницею Ларисою Созаєвою. Минулого року розбірки любовного трикутника музиканта зі своєю колишньої та нинішньою коханою досягнули апогею та вийшли у публічний простір. Чому стосунки закрутилися у такий несподіваний вир, дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті