Олега Скрипку у Німеччині забороняють, а мовчунку Ані Лорак приймають як найтитулованішу українську співачку

Минулого тижня у Німеччину з благодійними концертами поїхав Олег Скрипка, але так сталося, що концерти співака відмінили і йому довелося влаштовувати самоорганізований виступ у місцевому барі. Проте концерти Ані Лорак, української зрадниці, ніхто ще не відмінив.

Взагалі, Ані Лорак не вважає себе зрадницею, адже активно використовує свої українські титули й нагороди у той час, коли в її рідній країні йде повномасштабна війна, яку влаштувала росія. Про війну, злочини та жертви, артистка вперто мовчить, боїться втратити кар’єру на території агресора. А от хизуватися українськими нагородами за творчу діяльність, сорому вистачає. Звісно, що така позиція дивує українців, м’яко кажучи. Але чомусь, така позиція вітається в Європейських країнах, наприклад у Німеччині. У зірки-мовчунки, розписаний графік концертів на осінь по багатьох містах Німеччини. Тобто, в росії з роботою справи йдуть не дуже добре, а от Європа приймає як свою, але з якою метою, незрозуміло.

Натомість Німеччина скасовує благодійні концерти, які організовуються спеціально для збору коштів, заради допомоги Україні.Концерт Олега Скрипки, нібито зірвали російські активісти. Саме через них концерт скасовували організатори, перед самим його початком. Те ж саме сталося з концертом ще однієї української співачки, Олі Полякової. Також в Німеччині. Концерт Олі, також мав би бути благодійним, на відміну від концертів Лорак.

Тож, дуже дивна позиція в організаторів, можливо країна також хоче заробити грошей для себе, тому що благодійність прибутку не приносить, але від цього, серйозно падає репутація країни. Подейкують, що через скарги українців, концерти української зрадниці таки скасовували. Принаймні так пишуть люди під постом українського шоумена, який розмістив на своїй сторінці в instagram інформацію про концерти Лорак. Володимир Депутат, як чоловік себе називає в соціальній мережі, розмістив графік майбутніх концертів і закликав щось робити з цим, тому що автор вважає що “така культура – вбиває” і це треба зупиняти. Також Володимир вказав імена організаторів цих кривавих, ганебних концертів.

Коментарі щодо відміни концертів Лорак
Коментарі щодо відміни концертів Лорак

Тож поки хтось хизується українськими нагородами, але замовчує війну, інші активно підтримують батьківщину і намагаються запобігти діяльності, яка спонсорує пролиття крові на нашій землі. До того ж за словами міністра культури України, таких, як Лорак повинні найближчим часом позбавити всіх українських нагород та титулів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.