|
19.09.2022 13:42

На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла співака? Славія забула колишнього і зізналася про переїзд до іншого

Відомий український співак Дзідзьо минулого року відкрився для своїх фанатів абсолютно з іншої сторони. А вся справа в тому, що з тіні вийшла його дружина.

Весною 2021-го колишня дружина Михайла Хоми почала спілкуватися з журналістами, і варто відмітити, розповіла на усю Україну вельми багато деталей її особистого життя зі співаком. Врешті-решт, через декілька тижнів після цього Дзідзьо об’явив, що їхньому шлюбу прийшов кінець. У серпні того ж року пара офіційно розлучилася.

На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла співака

Ярослава не претендувала на майно колишнього благовірного, а він на знак вдячності подарував їй розкішну квартиру на берегу озера.

На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла співака

Хоча пара пережила публічний скандал, Михайло знайшов в собі сили пробачити Ярославу і навіть зараз підтримує її на непростому творчому шляху. Чоловік зізнається, що не може просто взяти і викреслити рідну людину з життя. І тим не менш, обидва вже активно зустрічаються з іншими.

Наприклад, Славія розповіла у “Зірковому шляху” для Аліни Доротюк про те, що напередодні війни збиралася переїхати до нового коханого. Однак, не склалося. Особистість обранця жінка відмовилася розсекречувати.

На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла співака

Також артистка розповіла, що їй було некомфортно у квартирі, яку їй подарував колишній чоловік, тож переїзд до нового обранця був вельми неприємною зміною у житті.

На жаль, розсекретити особистість чоловіка вона відмовилася. Розповідати, скільки вони перебували у стосунках до прийнятого рішення з’їхатися, Ярослава також не стала. Та якщо розібратися, виходить, так чи інакше, Ярослава недовго горювала після розставання з чоловіком.

Нагадуємо, що зіркова пара була разом майже 20 років, а познайомилася ще за часів навчання. Спочатку молоді люди намагалися побудувати зіркову кар’єру разом, але згодом Дзідзьо захотів розділити цей шлях з іншими людьми.