“Поїхав перед моїм носом”: Дзідзьо вперше розповів, як жорстко його провчив Кузьма Скрябін

Знаменитий український виконавець Дзідзьо вперше розповів про своє співробітництво з покійним Кузьмою Скрябіним. Як артист провчив починаючого Михайла?

Знаменитий український виконавець Дзідзьо вельми неохоче ділиться інформацією про своє особисте життя. Однак з плином часу стає можливим почути від нього спогади, які здатні наповнити душевним теплом серце.

Нещодавно співак дав ексклюзивне інтерв’ю Дмитру Гордону, в якому вперше розповів про свою співпрацю з покійним Андрієм Кузьменко. Також артист розповів про конфуз, який з ним стався через звичайне запізнення.

Дзідзьо розповів, як його провчив Кузьма Скрябін

Так, Михайло зізнався, що вони з Андрієм були дуже різні. Тим не менш, музикант дуже підтримував починаючого артиста і вподобав його ідею з образом діда. Але Дзідзьо не вистачало досвіду та швидкості.

Дзідзьо розповів, як його провчив Кузьма Скрябін

Себе він порівняв з равликом, а Кузьменко з пантерою. Через це і стався казус, який запам’ятався йому на все життя. Михайло не зміг прибути вчасно на зустріч зі знаменитістю, і той вирішив, що не буде його чекати, хоча різниця між запланованим часом і часом прибуття становила одну хвилину. Михайло зізнався, що Андрій просто сів та поїхав без нього, зачинивши перед ним двері автомобіля.

“Ми з ранку встали, домовлялися на годині 9. Я вийшов о 9:01, він поїхав перед моїм носом. Він ніколи не чекав, і це без образ”

Також зірка згадав, що Кузьма був неймовірно чесним, ніколи не хитрив та не маніпулював. Тому отакі його вчинки не сприймалися, як образа. Звісно, його знаменитий образ доповнювало неймовірне почуття гумору та уміння посміятися з будь-якої ситуації.

Нагадуємо, що Кузьма Скрябін загинув в автокатастрофі, зіштовхнувшись з молоковозом. Шанувальники настільки не хотіли вірити у нещасний випадок, що почали створювати теорії змови, у яких Андрія ліквідували через його політичну позицію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.