Дружина Влада Ями вперше вийшла на зв’язок, проте не висловила свою думку щодо війни: “Думала про вас”

Лілія Яма разом з зірковим чоловіком та сином, ще на початку вторгнення росії в Україну поїхали за кордон і вже більше ніж півроку знаходяться там. До війни зіркова дружина активно вела сторінку в instagram, проте з моменту війни взагалі склалося враження, що в Лілії немає інтернету, проте на днях вона з'явилась.

Зірка паркету та головний суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма, заради безпеки вивіз свою родину за кордон та поїхав з дружиною і сином і жодного разу не повертався на батьківщину за останні півроку. Звісно, що і дружина Влада Лілія також, бо родина Ями вважає це небезпечним рішенням, навіть поки в столиці все спокійно. Влад і Ліля познайомились ще у 2007 році й довгий час приховували свої відносини, натомість жили разом та вже у 2014 побралися і перестали приховувати своє велике кохання. До того ж у пари є син Леон, якому у грудні виповниться 6 років. І напевно малюк піде навчатися у школу за кордоном.

Л
Лілія Яма поділилась відчуттями

Підписників Лілії в соціальній мережі instagram дуже цікавило питання, чому дружина Ями різко зникла і перестала ділитися світлинами та подробицями свого життя за кордоном. Жінка дійсно весь час мовчала і про себе і про події, які відбуваються на території України. Деяких це обурювало, а деякі підписники Лілі реагували спокійно. Останній допис на сторінці вона викладала ще 18 лютого, до початку повномасштабної війни, а потім було півроку затишшя. Проте нещодавно жінка таки вирішила викласти сторіс та поділитись тим, що вона відчувала та відчуває весь цей час.

С
Скріншот сторіз Лілії Ями

Нічого з особистого Лілія не стала розповідати, ні про себе, ні про чоловіка та сина. Ліля в першу чергу вирішила пояснити, чому зникла на довгий час. Виявляється вона перебувала в емоційній пастці: “Всередині була порожнеча”, написала дружина Ями. та зізналась, що вона не могла вичавити з себе щось та не розуміла, чим ділитись. Також стало зрозуміло, що в жінки не було достатньо енергії, щоб розділити її з шанувальниками та з її фрази: “Бачила всі ваші реакції та повідомлення” зрозуміло, що Лілі писали підписники та цікавились куди зникла жінка і чим вона живе.  Тож, Лілія Яма знов утрималась від теми війни, а просто поділилась тим, що відчуває.

Схожі статті