|
20.09.2022 17:08

У онкохворої Анастасії Заворотнюк не змогли приховати правду про стан акторки: “Пішла на поправку”

Декілька років тому фанатів Анастасії Заворотнюк чекала погана новина: акторка зникла з медіа-простору через онкозахворювання. Усі деталі в статті.

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк свого часу стала кумиром для глядачів на всьому пострадянському просторі. Неймовірна красуня, дуже харизматична та впевнена в собі, вона здавалася іконою стилю та вроди.

З’явилися нові деталі стану Анастасії Заворотнюк

Однак, на неї чекала гірка доля. Незабаром фанати акторки дізналися, що вона зникла з медійного простору через страшний діагноз — гліобластома.

З’явилися нові деталі стану Анастасії Заворотнюк

Друзі та колеги Анастасії не мають жодної гадки про те, в якому стані вона знаходиться та як виглядає, а родина зірки робить усе можливе, щоб так продовжувалося і надалі. Тим не менш, нещодавно з’явилися чутки про те, що Заворотнюк потроху одужує.

“Розпочате лікування допомогло взяти під контроль хворобу. З’явилися новини, що зірка “Моєї прекрасної няні” пішла на поправку. Нещодавно в мережі з’явилося оновлення щодо хвороби Заворотнюк. До мережі нібито злили її фото”, – йдеться у сюжеті YouTube-каналу “Одна минута”.

Мова йшла про кадр, з камери відеоспостереження ГБДД. На фото можна помітити розповнілу акторку поруч з її чоловіком. І тим не менш, немає жодного підтвердження, що у кадр потрапили саме вони, а донька зірки Анна лише емоційно попросила шанувальників акторки залишити її в спокої.

Чутки про неймовірні зміни у зовнішності Анастасії Заворотнюк з’являються вже не вперше. Раніше розповідали, що зірка пересувається на інвалідному візку, має зайву вагу і коротке волосся. Дзеркала від Анастасії нібито ховають, але вона і так добре знає, що їй доведеться попрацювати над собою і вже відвідує басейн з метою схуднути.