Близькі друзі Анастасії Заворотнюк нарешті перервали мовчання та виклали усе, що знають про стан зірки

Таємність лікування Анастасії Заворотнюк можна зрівняти з таємністю операцій державного значення. Однак, її друзі нарешті розповіли все, що знають...

Нещодавно головній зірці культового сіткому “Моя прекрасна няня” виповнилося 50 років. Великий ювілей! Однак, його знаменитість проведе на лікарняному ліжку під крапельницею. Наскільки це твердження правдиве — важко сказати, але дещо відомо точно — жінка досі хворіє, адже не може вийти на публіку. У честь великого свята найближчі друзі та колеги Анастасії Заворотнюк вирішили розповісти журналістам усе, що знають про зірку та її теперішній стан.

Сюжет про хвору Анастасію Заворотнюк

Журналісти каналу “НТВ” опублікували останнє відео, яке було випущено за участі Анастасії. Усі впевнені, що тоді вона вже знала про свій діагноз і намагаються досі прочитати на її обличчі емоції. Та все дарма: зірка ніяк не видала свого стану.

Скріншот зйомки інтерв’ю.

Один з її друзів, відомий танцівник балету Цицкарідзе розповів, що вважає вірним рішення акторки лікуватися таємно. Більш того, він запевняє. що більшість інформації, яка з’являється стосовно стану зірки, абсолютно неправдива. Він так само, як і фанати Анастасії не мав змоги з нею поспілкуватися і розуміє її вибір. Він порівняв її з Жанною Фріске і підкреслив, що різниця між ними тільки та, що в оточенні Жанни завелася підла людина, яка злила знаменитість ЗМІ.

Причина недугу

Подруга співачки Вікторія П’єр- Марі впевнена, що вся справа у стресах, які пережила Заворотнюк. За її словами, у житті жінки не було моментів, коли вона жила спокійно. І як впевнена співачка – це серйозно вплинуло на стан її здоров’я. А іі колега по  серіалу, Борис Смолкін, навпаки впевнений, що головною винуватицею страшного захворювання є хронічна втома. Він стверджує, що акторка не мала відпочинку на знімальному майданчику взагалі і навіть двічі втрачала свідомість.

“Пам’ятаю вона 2 рази втрачала свідомість, це було”

Варто зазначити, що Анастасія Заворотнюк вчинила так жорстоко не тільки зі своїми шанувальниками, але й з друзями та колегами. Ніхто не знає, де знаходиться акторка та як почувається зараз. З єдиною тільки різницею: більшість шанувальників засуджує кумира, а колеги та друзі підтримують її, і повністю розуміють її вибір.

Щоб дізнатися більше, дивіться:

Схожі статті