|
20.09.2022 19:52

Руслана Лижичко досягла бажаного та покинула Україну: тепер як Влад Яма демонструє свої таланти у США

Руслана Лижичко певний проміжок часу перебуває за кордоном, а саме у США, до речі, там же з самого початку живе і Влад Яма з дружиною, тож слідом за танцюристом і Руслана поїхала підкорювати Америку.

Майже весь час від початку повномасштабної війни в Україні, Руслана перебувала тут, виступала для військових, вела боротьбу на інформаційному фронті і звичайно ж на творчому. Зірка виїжджала з України тільки заради того, щоб відступити на благодійних концертах, або піти на мітинги, які збирають велику кількість людей в кожній Європейській країні та допомагають досягати того, зо необхідно Україні прямо зараз. Співачка активно бере участь в таких мітингах та сама закликає збиратися і відстоювати право України на допомогу всього світу.

Руслана в цьому місяці виступала на українських благодійних концертах, а нещодавно поїхала підкоряти США, напевно в Україні досягла всього, чого бажала. Таким чином Руслана активно намагається досягти бажаних цілей в Америці. Разом з американськими та українськими представницями, артистка вирушила в Американський конгрес аби отримати все необхідне озброєння для України. До того ж Руслана налаштована дуже серйозно: “Ми зараз зайдемо у потрібний кабінет і не вийдемо звідти без усього, що нам треба. Я не жартую” – заявила на відео співачка.

А от що з того вийшло, поки Руслана не розповіла, натомість у новому пості в instagram закликала українців активізуватися заради зустрічі з американськими конгресменами та просити їх про допомогу та про забезпечення Україну зброєю та про допомогу у розслідуванні російських злочинів, яких вже