48-річна Руслана Лижичко в бронежилеті записала відео зі зруйнованої Бородянки: “Сама собі підписала вирок”

Популярна українська співачка Руслана Лижичко записала відео прямісінько зі зруйнованої Бородянки. Зірка постала перед камерою в бронежилеті.

Руслана Лижичко — відома українська співачка, яка на весь світ прославила Україну своєю перемогою на Євробаченні-2004.

З початком війни зірка не втекла за кордон, а залишилася вдома, на Батьківщині, де щодня займається важливими справами.

Артистка активно висвітлює ситуацію в країні у соціальних мережах, закликає не мовчати інших колег, робить свій вклад у волонтерську діяльність, а також піднімає бойовий дух українських воїнів і співвітчизників, регулярно зустрічаючись з ними та співаючи для них.

Руслана Лижичко в бронежилеті записала відео зі зруйнованої Бородянки
Руслана Лижичко в бронежилеті записала відео зі зруйнованої Бородянки

Крім того, Руслана особисто приїздить в місця, де точилися важкі бої, щоб на власні очі побачити, що скоїли рашисти.

Цього разу знаменитість виклала відео зі звільненої Бородянки — це невеличке містечко на Київщині, що входить в Бучанський район.

Після кадрів з Бучі та Ірпеня неможливо спати спокійно, знаючи, на які звірства здатні окупанти, але радник президента Володимира Зеленського Олексій Арестович зізнався, що в Бородянці ситуація набагато гірша. Саме звідти на зв’язок з фанатами вийшла Лижичко:

“росія — це чорна діра, яка прагне “засмоктати” все світло цивілізації. путінська росія цією війною сама собі підписала вирок. Сама собі зазначила свій кінець. Руїни, які вони влаштували у наших містах і селах — це відображення їх зруйнованої нелюдської сутності…”.

Свою публікацію Руслана доповнила кадрами, на яких постала особисто в бронежилеті на фоні зруйнованого населеного пункту.

Також вона зазначила, що відео було записане 5 квітня 2022 року в місті Бородянка Київської області.

Схожі статті