|
21.09.2022 18:43

Олексій Тригубенко з “Холостячки” заговорив про майбутніх дітей та вразив Ксенію Мішину серйозністю намірів

Олексій Тригубенко брав участь у першому сезоні шоу "Холостячка", де боровся за серце Ксенії Мішиної. Але він був настільки хорошим, що Ксенія закохатись не змогла. Проте чай іде і тепер Мішина самотня, а от Тригубенко вже говорить про майбутніх дітей.

Підприємець Тригубенко на проєкті розповідав, що йому складно побудувати стосунки, через зайнятість та через велику зайнятість та брак часу і сміливості. Олексій показав себе дуже спокійним, сором’язливим, але надійним. Він відчайдушно боровся за Мішину своїми вчинками. Проте його вона не обрала, але дала велике сподівання на це, Олексій, звісно ж був справді закоханим та дуже засмутився. Але життя йде далі. На всіх сумісних шоу та заходах з шоу “Холостячка”, чоловіку задавали лише одне питання про наявність в його серці та життя дівчини, яка зайняла його добре серце.

Коли в ефір вийшов “Холостяк 11”, дівчата з цього сезону та учасники першої “Холостячки” дуже потоваришували між собою і дивились випуски разом в різних барах. І тут знову дійшла черга до Олексія і дівчини, йому приписували багатьох дівчат з “Холостяцького” кола. А от вже в цьому році, Олексій потрапив на шоу “Як ти?”, де розповів Григорію Решетніку, що перед війною, він нарешті закохався і знайшов ту саму дівчину, проте їх спілкування на той момент тривало кілька місяців, а з початком війни, дівчина поїхала за кордон і їх стосунки зіпсувалися.

Тригубенко серйозно налаштован на дітей

Олексію вже трішки за 30 і він звісно хоче дитину, але спочатку потрібно знайти взаємне кохання. Тригубенко активно веде сторінку в instagram та демонструє своє життя там. І от на днях Олексія певно залишили з маленькою дитиною, за якою він не дуже гарно доглядав і зазначив; “Чоловічий підхід до виховання трошки відрізняється від чоловічого. Буду батьком, тоді побачимо, як робитиму в такій ситуації”. Також наступною була історія Олексія в машині, де він поцікавився:”Цікаво, що мої діти скажуть про мою улюблену музику?” З цього всього стає зрозуміло, що чоловік хоче і вже готовий до дітей, але як скоро він буде батьком, навіть сам Олексій не знає.

Олексій Тригуюенко думає, яким він буде татом