Ксенія Мішина за бортом: фіналісти “Холостячки” з розбитими серцями Еллерт і Тригубенко об’єдналися

Акторка Ксенія Мішина стала головною героїнею реаліті-шоу "Холостячка", де в фіналі за неї боролися двоє чоловіків – Олександр Еллерт і Олексій Тригубенко.

На проект зірка серіалу “Кріпосна” пішла, щоб знайти своє кохання. І це сталося – її серце підкорив комік і сценарист “Кварталу” Олександр Еллерт, а другий фіналіст Олексій Тригубенко залишився ні з чим. Причому глядачі чекали, що Ксюша в результаті буде з Льошею, адже він ясно дав зрозуміти, що хоче створити сім’ю. Проте, Мішина одразу ж після завершення шоу з’їхалася з Еллертом і будувала з ним стосунки протягом декількох місяців.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

У публіки зникли сумніви в тому, що пара дійсно щиро полюбила одне одного, поки в липні акторка не повідомила про розставання. Пояснювати подробиці зірка не стала, як і сам переможець “Холостячки”. І якщо Ксенія не підтримує зв’язку з іншими учасниками проекту, то Еллерт дружить з багатьма з колишніх суперників.

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт

Так, у себе в Інстаграмі комік поділився кадрами з дня народження Андрія Рибака, на якому також були присутні Євген Ковтуненко і програвший фіналіст Олексій Тригубенко.

Колишній Мішиної не тільки показав святковий букет для іменинника, а й влаштував іншим хлопцям грошове опитування – кому скільки грошей потрібно для комфортного життя і яку суму оптимально дарувати на дні народження. Почав Еллерт з Ковтуненко:

“Запаморочливі блогери. Ми спочатку з них почнемо і вирішимо все-таки фінансові питання, які я порушив у своїх сторіз. Женя Ковтутенко – ресторатор, юрист на мільярд, колишній холостяк, і зараз холостяк. Скільки тобі комфортно для життя грошей і скільки тобі не в западло дарувати на день народження?”.

Андрій Рибак, Євген Ковтуненко і Олександр Еллерт
Андрій Рибак, Євген Ковтуненко і Олександр Еллерт

Ось що відповів Євген:

“Перший комфорт до мене прийшов, коли я почав заробляти тисячу доларів на місяць. Потім, коли п’ять, і далі ось нескінченно. Це завжди різні рівні комфорту. Дарувати на день народження треба 100 доларів мінімум”.

Наступним став головний суперник Олександра – Олексій. Тригубенко був солідарним з Ковтуненко і сказав, що теж в середньому дарує по 100 доларів. Тоді комік запитав: “А недругам?”, – на що отримав таку відповідь:

“Дівчатам можна більше дарувати”.

Олександр Еллерт і Олексій Тригубенко
Олександр Еллерт і Олексій Тригубенко

Виходить, що для Льоші недруги – дівчата, як пожартував Еллерт.

Схожі статті