|
21.09.2022 20:37

Дочка Оксани Марченко проти дочки Ігоря Кондратюка: як виглядають та чого досягли спадкоємиці зірок Х-Фактора

Коли Оксана Марченко та Ігор Кондратюк були хорошими друзями, їхні дочки ще навчалися в школі. Однак обидві виросли і стали справжніми красунями.

2014-го дружбі знаменитого українського продюсера Ігоря Кондратюка та телеведучої Оксани Марченко настав кінець. Уся справа в тому, що президент російської федерації володимир путін охрестив дочку Оксани та її чоловіка Віктора Медведчука Дарина. А 2014 почалася війна.

Стало відомо, чого досягли доньки Ігоря Кондратюка і Оксани Марченко

Стало відомо, чого досягли доньки Ігоря Кондратюка і Оксани Марченко

Дівчинка росла непублічною персоною, а показати красуню, яка виросла у сім’ї олігарха Марченко наважилася лише на її вісімнадцятиріччя. Дівчина успадкувала риси своєї матері, а також певно харизму та енергетику.

Минулого року навколо Дарини прогримів небувалий скандал — сімнадцятирічна спадкоємиця Віктора Медведчука вступила до Женевського університету. Але за декілька днів до вильоту у Швейцарію її візу анулювали. Причина недопуску до країни Європейського Союзу проста та лаконічна — зв’язок з володимиром путіним.

Який саме напрямок обрала Дарина Медведчук достовірно невідомо. Втім, немає жодних сумнівів, що батько-бізнесмен знайшов для своєї спадкоємиці гідну альтернативу Женевському учбовому закладу.

Єдина дочка Ігоря Кондратюка так само, як і Дарина росла у атмосфері шоу-бізнесу, хоча преса до неї не мала жодного доступу. Дівчина обрала вельми нестандартний напрямок — космічна інженерія. Аби здобути наукову професію вона рушила до Сполучених Штатів Америки, де зараз і навчається.

Стало відомо, чого досягли доньки Ігоря Кондратюка і Оксани Марченко. Свіжа фотографія Ігоря Кондратюка та його дітей, Данила, Сергія та Поліни

Поліна не бачила свою сім’ю ще з минулого року, коли вилетіла за кордон у вересні 2021-го. Дівчина намагалася потрапити до України, але усі її квитки були анульовані через війну. Нещодавно Ігор Кондратюк повідомив, що вони таки збираються приїхати до Поліни, адже дуже скучили за молодшою дочкою.