48-річна Оксана Марченко вийшла на зв’язок після того, як втекла з України: “Не було такого, не доведено”

Відома українська телеведуча Оксана Марченко вийшла на зв'язок після того, як з'явилася новина про те, що вона втекла закордон вночі у компанії охоронців.

Як відомо, Оксана Марченко є кумою Володимира Володимировича Путіна. Телеведуча своїх друзів не цурається. На будь-які запитання стосовно голови сусідньої держави у неї є коротке пояснення: він віруюча людина, тому не може бути поганим. Для зірки це не пустий звук, адже сама вона не тільки є дуже релігійною, але й веде активну просвітницьку діяльність. Наприклад, нещодавно вона відзняла другий сезон авторського фільму “Паломниця”.

В родині Оксани Марченко сталося поповнення
Оксана Марченко вийшла на зв’язок після того, як втекла з України

Оксана Марченко вийшла на зв’язок після того, як втекла з України

І хоча репутація Оксани в Україні безнадійно зіпсована, вона не полишає спроб її відбілити. Варто відмітити, що Віктор Медведчук цього року став фігурантом декількох кримінальних проваджень, що також вплинуло на авторитет сімейства. А нещодавно з’явилася інформація, нібито Оксана покинула кордони України вночі 18 лютого у компанії декількох охоронців двома автомобілями. Транспортні засоби знаменитості були ретельно обшукані, але зірка покинула батьківщину.

Не дивлячись на це, Марченко не зникає з соціальних мереж. Вона не коментує новини, але регулярно виходить на зв’язок. Буквально днями вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram невеличкий трейлер до наступного випуску її стрічки.

Оксана Марченко вийшла на зв’язок після того, як втекла з України. Скріншоти особистої сторінки зірки

Щоб достучатися до своїх потенційних глядачів зірка використовує гучні та влучні цитати.

“Не бачив, не було такого, не доведено”

Саме такі вирази вона озвучила, перш ніж заговорити про тих, хто став їх автором, але помилився.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.