Даніель Салем на всю країну зізнався у коханні Тіні Кароль: як на такі витівки реагує дружина ведучого

Даніель Салем – український шоумен, ресторатор, ведучий, актор та співак. А нині ще й військовий ЗСУ. чоловік, особисте життя якого налагоджене давно, збентежив Україну публічним зізнанням у коханні до Тіни Кароль.

Даніель знайом з Тіною вже багато років і вони навіть разом працювали не один раз, але між поп-дівою та брутальним Салемом ніколи не спостерігалася якась особлива ніжність між ними. Так, артисти поважають один одного за людяність та великий, складний творчий шлях і досягнення. Але чи можна ці стосунки назвати чимось більшим, ніж звичайна, людська повага.

Салем давно захоплений вокалом і вміє співати гарно, завдяки цьому хисту він пішов на кастинг “Голос країни 10”, де розвернув крісло Кароль і пішов до її команди. Данієль щоразу підкоряв серце Тіни, на репетиціях і на виступах співак викладався на повну. Завдяки своїм старанням та харизмі Тіна пожертвувала місцем Артема Семенова у прямих ефірах, заради Салема. Проте переможцем став не Данієль, а Роман Сасанчин, який також був у команді Тіни.

Шляхи колег перетиналися не тільки на легендарному Голосі, а ще й на шоу “Танці з зірками”. Тоді Даніель був учасником та партнером Юлії Сахневич,а Тіна традиційно була ведучою шоу. Тут знову крім творчого співробітництва між Тіною і Даніелем не було помітно жодних романтичних стосунків.

Натомість сьогодні Даніель виклав пост в instagram, де прямим текстом написав “Люблю, обіймаю” і відмітив Тіну. Якщо не вдаватись у подробиці, одразу виникає питання, “як так, а як дружина?”. Але насправді у Даніеля з дружиною міцний шлюб вже 18 років і чудова донечка, за якою шоумен безмежно сумує. Так, артист дійсно заявив на всю країну що любить Кароль, але не як жінку, а як людину. Річ в тому, що Тіна, разом зі своїм благодійним фондом придбала військову машину для бійців розвід-групи, у якому служить Даніель. Саме за цей вчинок нині військовослужбовець Салем щиро дякує співачці.

Схожі статті