|
27.09.2022 13:57

Як виглядає молодий чоловік, на якого Аіда Ніколайчук з Х-Фактора проміняла Кондратюка: “Я її дуже кохаю”

Фанати відомого вокального проекту Х-Фактор мріяли про те, що почують зізнання про роман Ігоря Кондратюка та Аіди Ніколайчук, але цього так і не сталося.

Вперше побачивши взаємодію Ігоря Кондратюка та його підопічної Аіди Ніколайчук, яка з першої зустрічі з глядачем вразила його своїм талантом, більшість була впевнена, що між зірками є почуття. Збентеженість помітила і дружина продюсера, яка запитала у нього, чому він менше уваги приділяє учасниці. Мовляв, це виглядає погано.

Як виглядає молодий чоловік, на якого Аіда Ніколайчук проміняла Кондратюка

Втім, дуже скоро Ігор пояснив, що він та Аїда не підходять одне одному, навіть як продюсер та виконавиця. Нібито у жінки дуже холодний темперамент. Через це зірка відмовився від подальшої співпраці з артисткою, вважаючи, що вона зможе знайти собі іншого куратора. А коли Ігор Кондратюк не прийшов на сольний концерт співачки мрії фанатів про роман між ними вщент розбилися.

Як виглядає молодий чоловік, на якого Аіда Ніколайчук проміняла Кондратюка

І дійсно, стосунки між артистами існували тільки в головах фанатів шоу. Ігор Кондратюк багато років щасливий у шлюбі зі своєю прекрасною дружиною і досі говорить хизується на камеру її надзвичайним інтелектом та здібностями. Адже саме це більше всього і цінує у жінках Кондратюк.

Як виглядає молодий чоловік, на якого Аіда Ніколайчук проміняла Кондратюка

Тим часом Аіда Ніколайчук знайшла своє щастя з 22-річним молодиком із Білорусі Микитою Подольським. Весілля зіграли таємно, а фотографії показали згодом.

“Я її дуже люблю. Вона моя друга половинка. Я пишаюся нею. Її голос пробирає до тремтіння, її краса зачаровує, а в її душу закохуєшся, і все. Раз і назавжди. У мене найкраща дружина! А у нас усіх – найкраща співачка!”, – поділився якось Микита.

І хоча між молодими людьми були сильні почуття, на жаль, шлюб тривав недовго. Через декілька років співачка повідомила, що знову вільна.