Алла Мазур вже ніколи не стане такою, як раніше: онкохвороба назавжди змінила її життя і особистість

Алла Мазур пережила подію, яку ніколи не зможе забути, і яка змінила її назавжди.

Звістка про те, що Алла Мазур бореться зі страшним діагнозом — раком молочної залози, сколихнула всю Україну. Тоді глядачі із завмиранням серця спостерігали за змінами у зовнішності зірки, яка стійко демонструвала впевненість у завтрашньому дні та у щасливому фіналі своєї боротьби. Але насправді вона нервувалася та дуже боялася залишити свого сина без мами.

Алла Мазур та її трансформація

Алла Мазур
Алла Мазур

Лише після того, як телеведуча досягла стійкої ремісії вона змогла зізнатися, що її хвилював не тільки її діагноз, але й наслідки агресивного лікування. Адже телевізійна зірка втратила волосся. А це було її фобією.

Алла Мазур розповіла, що довго не могла наважитися показати свою справжню зачіску і ховалася за перуками. Але згодом вона зрозуміла, що це необхідні зміни для неї. Мазур позбулася страху показати себе без волосся і продемонструвала силу духу своїй аудиторії, надихаючи її.

Алла Мазур
Алла Мазур

Також знаменитість поділилася своїм враженням від того, як це — бути онкохворою. Мовляв, таких людей недарма називають “вижившими”, адже це так і є. Вона почувається наче пройшла крізь серйозне випробування і відчуває, наче здатна на усе на світі.

Для сім’ї телеведучої діагноз також став великим випробуванням, адже у зірки є син-підліток Артем, який безперечно боявся втратити маму. Тепер дитина ставиться до родини ще з більшим трепетом та цінує кожну мить.

Тепер Алла Мазур не тільки розповідає про хворобу, з якою їй довелося боротися, але й допомагає рідним онкохворих правильно підтримувати цих людей та знаходити вірні слова, щоб підтримувати вогонь життя в їхніх серцях.

Схожі статті