Хто з українських зірок потрапив до шкільної програми та встав в один ряд з Лесею Українкою і Тарасом Шевченко

Наш світ зараз переживає важливі зміни, наприклад Україна вже сьомий місяць виборює свої землі і свою свободу, а також зберігає систему освіти, яка вже встигла зазнати змін. Так, у шкільних підручниках можна зустріти сучасних українських зірок, а яких саме, можна дізнатися у статті.

Українські школярі вже останні три роки зазнають постійних змін у системі навчання. Діти встигли пізнати дистанційне навчання, зміну у складанні іспитів, у проведенні випускних вечорів та навчилися робити домашні завдання у підвалах. Тому й поява українських зірок у підручниках не дивує.

Покоління змінюється і діти зараз зовсім інші, вони швидше адаптуються до змін і мають своїх кумирів, це не обов’язково артисти, але й бачити у шкільній програмі зірок сучасної української естради, дітям цікаво. Можна зараз подумати, з якого це часу стало припустимим вивчати у школі акторів, телеведучих і співаків. Так, можливо це незвично, але не дивно, бо сучасні артисти – це особистості і люди з великої літери.

У
Українські зірки, які потрапили у шкільні підручники

Оскільки з приходом війни українська система освіти зазнає змін, то змінюється і подача і сам матеріал. Підростаюче покоління має володіти гарною та якісною освітою, тому вже зараз такі предмети як: історія України, зарубіжна література, захист вітчизни та всесвітня історія готуються бути зміненими та оновленими. Найменша зміна, це виключення російських романів з літератури, принаймні “Війну та мир”, автором якого є всесвітньо відомий Лев Толстой, точно більше не з’явиться в українських підручниках та шкільній програмі.

Українська освіта почала змінюватися ще декілька років тому, але таких масштабних переворотів не було. І на це вплинула війна, яку на нашій землі розгорнула росія. І з цих самих часів українські зірки проявили себе як люди, які гідні увійти в нову історію України та деякі з них, вже встигли попасти у шкільну програму.

Наприклад, Діма Монатік і Надя Дорофєєва з’явилися у навчальних зошитах другокласників та ще й встали в один ряд з Тарасом Шевченко та Лесею Українкою. Також у книжки другокласників потрапила Тіна Кароль зі своєю легендарною піснею “Україна – це ти”.

У
Українські зірки, які потрапили у шкільні підручники

Міністерства освіти не оминуло й Кузьму Скрябіна, найуспішнішого волонтера Сергія Притулу, акторку Аду Роговцеву, яка годує військових, Володимира Остапчука, який також активно веде волонтерську діяльність та Святослава Вакарчука, що з 2014 року їздить до військових і допомагає своїми силами. Це поки всі зірки, чия поява у шкільній програмі відома, а от хто ще з’явиться, дізнаємося пізніше.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.