З фантазією також проблеми: Данилко розповів про невдалого російського двійника Вєрки Сердючки

У росії вигадали двійника Вєрки Сердючки, але дуже невдалого. Ця невдала копія дуже розізлила Данилко, адже придумати щось своє не вдалося, а плагіат не вийшов. Але користується попитом, серед колишніх колег Андрія.

Дуже багато років Андрій Данилко виступав у росії в образі Вєрки Сердючки та завоював серця глядачів та колег і також вважав, що немає різниці де й перед ким виступати. Ніби-то всі глядачі й люди в обох країнах, однакові. Але цю думку Данилко змінив і також змінив своє ставлення до руських колег та росії загалом.

Андрій відмовився виступати в країні агресора, що занепокоїло їхній шоу-бізнес, адже Вєрка приносила шалені заробітки, завдяки народній любові. А тепер треба щось вигадувати й викручуватися з ситуації. Тому росіяни не довго думаючи, зробили плагіатну версію на Сердючку, тобто її двійника. І на маму Вєрки також.

А
Андрій Данилко вражений невдалою копією Вєрки Сердючки в росії

“От розумієте, у росіян найчастіше – це вкрасти. Чому у них немає міжнародної зірки? Тому, що у всього можна знайти аналоги” – сказав Данилко

Слід зазначити, що Данилко вже давно не виступає на російській сцені. Останній візит був у 2017 році, але після постійних відмов, Андрія почали вмовляти виступити за будь-яку суму, тільки гідність не продається, тому артист відмовив ще раз. Також Андрій прокоментував свого двійника у росії:

“Вони ж від безвихіддя зробили Вєрку Сердючку. Офіційно, Сердючка є. Як вона називається? Казна-що вона називається. Вона ще й співає мої пісні, жах! А балет якийсь, наче залишки Надії Бабкіної. Це такий кошмар, вони навіть це не можуть вигадати свого” – прокоментував ситуацію Данилко.

Найцікавішим є те, що колишні колеги Данилко, знаючи, що він не виступає у росії, замовляють псевдо Сердючку на свята. Так, на день народження колишньої українки мами Корольової – Людмили Поривай, у подарунок їй замовили двійника Вєрки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.