|
08.10.2022 18:55

Ігор Кондратюк “накинувся” на Віталія Козловського з вимогою повернути йому борг: “Винен мені купу грошей”

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк вперше за довгий час публічно заговорив про гроші, які йому винен колишній підопічний Віталій Козловський.

Після того, як Віталій Козловський розірвав контракт з Ігорем Кондратюком на нього чекали вельми непрості часи. А вся справа в тому, що він був залишився без права виконувати свої старі хіти.

Ба більше, якось співак розповідав, що колишній продюсер доклав зусиль для того, щоб повністю зруйнувати його кар’єру. Нібито, за Віталієм постійно слідкували, а також не давали влаштовувати концерти. Після розірвання контракту а з Ігорем кар’єра співака зазнала серйозної кризи, і продюсер вважає, що вона досі не закінчилася.

Ігор Кондратюк вимагає у Віталія Козловського борг

Ігор Кондратюк вимагає у Віталія Козловського борг

Так, Віталій Козловський за рішенням суду заборгував Ігорю Кондратюку 300 тисяч доларів. Але суму цю суму не здатен виплатити. Про це продюсер повідомив в інтерв’ю Раміні Есхакзай.

“Він винен мені купу грошей і якби його запрошували, то він би мені гроші платив. Мені він великі гроші винен по судах. Повинен платити, але не платить” – сказав Ігор Кондратюк.

Так як співак нещодавно отримав орден від Володимира Зеленського, у Ігоря Кондратюка раптом з’явилася ідея, як він може погасити свою заборгованість – продати нагороду. Втім, прозвучала вона більше, як сарказм, ніж реальна пропозиція.

Варто відзначити, що розмова журналісткою вийшла вельми цікавою, адже Раміна Есхакзай є колишньою нареченою Віталія Козловського, якій він зрадив зі своєю менеджеркою, а згодом взагалі заявив, що просто використав журналістку задля того, щоб викликати в іншої ревнощі. Тож обом, і продюсеру, і інтерв’юєрці є що згадати.