59-річний Ігор Кондратюк зізнався у службовому романі, який приховував тривалий час: “Вона підкупила мене”

Ігор Кондратюк, проживши з коханою дружиною безліч років, нарешті наважився зізнатися, що кохання з нею було службовим романом. Усі деталі в статті.

Олександра Кондратюк — сильна особистість, яка розбирається у числах та в тому, як вміло уникати публічного життя. Дружина продюсера Ігоря Кондратюка отримає у своїх руках не менше влади, ніж її чоловік. Ба більше, у сім’ї постійно ведеться боротьба за кермом. Втім, саме за ці якості зірка її і покохав, адже як він розповідав раніше, Кондратюк здатен закохатися не у вродливу жінку, а тільки у розумну. Його ідеал — коли обидві ці якості гармонійно існують в одній особистості. Саме Олександра стала тою, яка змогла втілити його ідеал.

Свою дружину Ігор Кондратюк кохає за класичними сценарієм: дарує їй коштовні речі, поїздки, зберігає вірність та намагається задовільнити усі її потреби та потреби спільних дітей, яких у пари вже троє.

Ігор Кондратюк зізнався у службовому романі, який приховував тривалий час

Ігор Кондратюк зізнався у службовому романі, який приховував тривалий час

Знаменитість довго не зізнавався журналістом у тому, де та як познайомився з коханою. Але згодом він зізнався, що з дружиною Олександрою він зійшовся, коли обидва працювали на телеканалі “Інтер”.

“Це був типовий службовий роман. Вона тоді працювала бухгалтером. Ми довго придивлялися один до одного, поки не зрозуміли, що нам удвох цікаво. Саша була веселою. Це зараз вона стала більш серйозною, все-таки троє дітей. Тоді вона підкупила мене своєю легкістю у ставленні до життя”

З’ясувалося, що молоді розуміли одне одного з напів слова. Але пара не поспішала узаконювати свої стосунки. Певно тут їхня раціональність також знайшла розуміння. Вони довго перебували у цивільному шлюбі і абсолютно про це не шкодують.  Вони змогли побудувати міцну сім’ю без ревнощів, тривалих криз та розподілом обов’язків.

Схожі статті