Як виглядає і чим живе жінка, яка прийшла на заміну Каті Осадчій та вийшла заміж за її колишнього чоловіка

На початку двотисячних майбутня зірка Катерина Осадча вийшла заміж за депутата та народила йому сина. Втім, шлюб не протримався довго, а екс-подружжя знайшло собі нових обранців.

Катерина Осадча ніколи не приховувала, що її перший шлюб був невдалим. Телеведуча вважає, що головною проблемою у цьому союзі була різниця у віці.  Мовляв, Олег Поліщук на розумів, у чому мала потребу його молода дружина, і врешті-решт вона вирішила йти власним шляхом. Ним стала журналістська кар’єра.

Як виглядає і чим живе жінка, яка вийшла заміж за колишнього чоловіка Каті Осадчої

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Як виглядає і чим живе жінка, яка вийшла заміж за колишнього чоловіка Каті Осадчої

Тим не менш, у пари народився спільний син Ілля, який спочатку залишався з мамою, а коли трохи підріс почав жити з батьком через ненормований графік Осадчої.

Олег Поліщук встиг побудувати політичну кар’єру і навіть фігурувати у скандалах. Саме тоді журналістам і вдалося дізнатися про нову дружину народного депутата, яка виявилася вельми заможною жінкою. Своє життя чоловік пов’язав змдонькою колишнього заступника міністра внутрішніх справ Оксаною Чеботарь.

Свої обов’язки Олег майже 8 років тому і зараз займається переважно бізнесом. Завдяки розслідуванню журналістів, які намагалися встановити, кому належить маєток Чеботаря, з’ясувалося, що будівля зареєстрована на його доньку Оксану Сергіївну, а Олег Поліщук є зятем заступника.

Щоправда з того часу могло багато чого змінитися, і Олег Поліщук гіпотетично міг встигнути і розлучитися, і знайти собі іншу дружину.

Варто відмітити, що зіркове сімейство веде закритий та непублічний образ життя, дуже не любить журналістів і намагається з ними зайвий раз не спілкуватися. Олег Поліщук навіть якось напав на представників ЗМІ, за що згодом  став фігурантом у кримінальній справі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.