Categories Шоу-бізнес

Ігор Кондратюк розповів, хто зміг би стати новими ведучими проєкту “Шанс” після загибелі Кузьми Скрябіна

Відомий український продюсер, шоумен і телеведучий Ігор Кондратюк вперше заговорив про новий "Шанс" та розкрив імена ведучих, які змогли б замінити Кузьму Скрябіна.

Проєкт “Шанс” в свій час був найкращою платформою для нових артистів української естради. Талант-шоу мало 10 сезонів і зробило знаменитими кілька десятків, а можливо й сотень артистів, які змогли проявити себе і отримати омріяний шанс бути на сцені і розвиватися в тому напрямку, в якому себе відчувають. Це було ніби-то логічне продовження іншого відомого шоу Ігоря Кондратюка “Караоке на майдані”

Зірковими тренерами були Андрій Кузьменко, більш відомий як Кузьма Скрябін та Наталя Могилевська. Талант-шоу мало 10 сезонів, саме завдяки ним, ми зараз чуємо пісні від улюблених артистів. Наприклад, Віталій Козловський, гурт Quest Pistols, Надія Дорофєєва, Наталя Валевська та багато інших.

Хто став би заміною Кузьмі на проєкті “Шанс”

Проєкт почав існування у 2003 році і протягом 10-ти років Кузьма та Могилевська, а іноді ще Олександр Пономарьов та Світлана Лобода, створювали зі звичайних хлопців і дівчат зірок естради. Для юних учасників це було щось неймовірне, ніби сон. Але деяким цей сон приніс славу та успішну кар’єру.

Зараз існує багато інших талант-шоу, але вони мають інший формат, зосім новий. Проте Кондратюк вперше заговорив, що не було б зайвим відродити новий “Шанс”, але вже з новими зірковими тренерами. Оскільки Кузьма Скрябин трагічно загинув у 2015 році, доведеться знайти йому гідну заміну. І Кондратюк з цього приводу сказав так:

“Якби я зараз починав проєкт “Шанс”, хоча я розумію, що після смерті Кузьми це неможливо, але я би зробив ведучими Дзідзьо та Полякову, але цього не буде, скоріш за все”.

Хто став би заміною Кузьми на проєкті “Шанс”

Тож, з цих слів можна зробити висновок, що Ігор Кондратюк, як продюсер не уявляє цей проєкт без Кузьми Скрябіна. Звичайно можна знайти гідну заміну, але коли в голові одна картинка, а в житті її відтворити неможливо, на жаль, то напевно нічого доброго не вийде з такої творчої ідеї.

Share