“Міняла чоловіків”: Ігор Кондратюк вперше розповів, як зрадниця Оксана Марченко стала українською теледівою

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк вперше розповів про те, як Оксана Марченко свого часу стала українською теледівою. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Багато років тому Ігор Кондратюк та Оксана Марченко неабияк подружилися. Продюсер після зйомок навідувався до теледіви у гримерку та розпивав з нею чай. Після 2014 року йому довелося відмовитися від цього спілкування, але звинувачувати у чомусь Оксану він не поспішав. Мовляв, вона ж не знала, чим може обернутися її кумівство з російським диктатором.

Ігор Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала теледівою

18 лютого 2022 Оксана Марченко таємно перетнула кордон України, зібравши декілька валіз і рушивши у дорогу двома машинами з охоронцями. Вже тоді аудиторія розуміла, що дружина Віктора Медведчука тікає з України не просто так і готувалися до найгіршого.

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко
Ігор Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала теледівою

24 лютого розпочалася повномасштабна війна і колишня українська суперзірка не сказала ані слова проти російської агресії.

Нещодавно Ігор Кондратюк завітав на чергове інтерв’ю у програму “Давай не будемо”, в якому розповів правду про взліт телеведучої та спростував плітки про те, що на телебачення вона потрапила через чоловіка.

“Я знаю її батька, я бачив її маму. У неї не було зв’язків, клянусь тобі. На X-Фактор, як її взяли… Ну по-перше, на той момент вона мала якісь свої передачі. Ми знали, що є така Оксана Марченко. Тобто, її не витягли отак з мішка. Ми знали, хто така Оксана Марченко. Вона народжувала дітей, міняла чоловіків, якось жила своїм життям. Але ми знали, що є така Оксана Марченко. Я з нею працював на Д3”, – прокоментував Ігор Кондратюк кар’єру куми путіна в Україні.

Нагадуємо, що не так давно Ігор Кондратюк розповідав про те, що раніше Оксана Марченко була суворою патріоткою України. Телеведуча вимагала від учасників, щоб вони спілкувалися під час зйомок українською мовою, а Ігоря Кондратюка вмовляла, щоб він не переходив на російську, навіть якщо черговий герой не розуміє державної.

Схожі статті