Захисниця Маріуполя “Пташка” відповіла на запрошення у “Голос країни” від Завадюка: “Хочу тішити людей”

"Пташку", яка була парамедиком у Маріуполі, тепер знає вся Україна. Талановита дівчина дуже захоплюється музикою та акторською майстерністю та нещодавно отримала нестандартне запрошення на "Голос країни".

Хто така “Пташка” — тепер знає вся Україна. 21-річна Катерина Поліщук довела всім, якою незламною може бути жінка у вирі подій, з якою стикнулася наша держава. Пісні дівчини підбадьорювали не лише побратимів, а й простих громадян, які вболівали за її визволення.

На щастя, Каті вдалося повернутися додому і зараз для неї розпочинається абсолютно нове життя. Талановиту захисницю вирішив запросити на “Голос країни” продюсер проєкту Володимир Завадюк. Зірковий чоловік зазначив, що для нього честь покликати незламну медикиню у реаліті. Він також наголосив: музичне реаліті допомагає збирати кошти на ЗСУ.

Захисниця Маріуполя Пташка відповіла на запрошення у Голос країни

Втім, Поліщук не надала точної відповіді. Вона зазначила, що все буде залежати від ситуації у країні, а ще наголосила, що є зараз й інші пріоритети, не пов’язані з творчістю. Разом із цим дівчина не відкидає думки про те, щоб спробувати у своєму житті щось нове. Ось, як прокоментувала свої наміри героїня:

“Я дуже сильно хочу тішити людей, які надихаються моїм співом. Якщо це запалює серця, я співатиму”, — сказала зірка новин.

Звільнена з полону Пташка звернулась до українців
Захисниця Маріуполя Пташка відповіла на запрошення у Голос країни

Варто зазначити, що Катерина нині проходить реабілітацію після полону. Вона не приховує, що має фізичне виснаження. Про неї зараз турбуються лікарі, всі близькі та рідні теж поруч. Дівчина розповідає, що почувається вже набагато краще, але втома все одно дає про себе знати. Тим не менш, процес повернення до нормального життя вже розпочався.

Нагадаємо, що “Пташку” разом з побратимами повернули в Україну 21-го вересня. Захисників та захисниць зустрічали надзвичайно тепло та радісно, як і належить вітати справжніх героїв. Є інформація, що заради “азовців” в рф відправили Віктора Медведчука. Проте, його дружина, Оксана Марченко, ні словом не обмовилася, щодо повернення свого обранця.

Схожі статті