Зірка “Х-Фактору” Аіда Ніколайчук у сміливому кроп-топі показала те, що не дісталося Ігорю Кондратюку (ФОТО)

Аіда Ніколайчук має цікаву історію участі у проєкті "Х-Фактор". Дізнайтеся, як виглядає зірка зараз та що відомо про її роман з Ігорем Кондратюком, і особисте життя в цілому.

Аіда Ніколайчук. Героїня цього матеріалу стала вельми популярною завдяки своїй сміливості і таланту. Вона підкорила всіх чистим голосом та відмінним слухом. Співачка настільки гарно виконала пісню на прослуховуванні, що журі спершу й не повірили у те, що дівчина співала без фонограми. Втім, коли вимкнули музику, вся знімальна команда була вражена тим, яким голосом природа наділила цю майбутню зірку. На жаль, у другому сезоні музичного реаліті ніхто не розгледів у ній потенційну переможницю.

Та все ж таки під своє крило взяв її Ігор Кондратюк, і у 3-му сезоні артистка вже здобула перемогу. Та не лише це знайшла Аіда на проєкті. Окрім слави і популярності, їй вдалося поринути у світ шоу-бізнесу наповну: її не раз підозрювали у романі зі своїм наставником з “Х-фактору”, бачили їх разом на світських заходах. Та згодом інформації про життя Ніколайчук ставало все менше, а відомий продюсер про неї навіть і не згадував.

Підопічні Ігоря Кондратюка Аіда Ніколайчук і Євген Літвінкович
Аіда Ніколайчук у сміливому кроп-топі показала те, що не дісталося Ігорю Кондратюку

Як виглядає зараз і чим займається Аіда Ніколайчук?

У світі сучасних можливостей зараз не тяжко знайти інформацію про ту чи іншу людину. Аіда активно веде свій міні-блог в Інстаграмі та охоче ділиться подробицями свого життя. Зовнішньо вона сильно змінилася: пропрацювала свій стиль, зачіску. Може вразити своїм гардеробом. Нещодавно вона показала фото в ультракороткому топіку, де було дуже добре видно витончену фігуру співачки. У коментарях її просто засипали компліментами:

  • “Дуже красива”;
  • “Люблю всі твої пісні. Кожна – це певна історія, яка знаходить відгук у серці”;
  • “У вас янгольська харизма”.

Нагадаємо, що Аіда Ніколайчук була заміжньою. З першим чоловіком вона народила сина, якого назвала Максимом. У 2013-му році зустрічалася з білоруським спортсменом, проте стосунки виявилися неміцними.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.