Позитив зізнався, чи дійсно припинив дружити з Потапом після його втечі за кордон: “Є багато причин”

Олексій Завгородній дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповів про своє ставлення до Потапа та стосунки з ним після розірвання контракту.

Після початку повномасштабної війни в Україні Позитив повідомив, що розриває контракт з лейблом Потапа MOZGI Entertainment. До заяви зірки приєдналася і красуня Мішель Андраде.

Аудиторія зв’язала дану новину з репутаційними втратами Олексія, якого почали активно критикувати за втечу до Іспанії напередодні війни. Протягом 6 місяців продюсер не повертався до України, чим збільшив кількість своїх хайтерів.

Позитив зізнався, чи припинив спілкуватися з Потапом після початку війни

В родині Позитива сталося велике горе
Позитив зізнався, чи припинив спілкуватися з Потапом після початку війни

Нещодавно Олексій Завгородній дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше прокоментував чутки про конфлікт з Потапом, адже раніше зірка розповідав, що продюсер міг би повернутися до України, так як йому нічого не заважало це зробити.

З’явившись на батьківщині, Потап зізнався, що дуже сильно хворів і це стало основною причиною того, що він жодного разу не приїхав додому.

На YouTube-каналі Гончарової Завгородній повторив, що пішов з лейблу просто тому, що його формат роботи змінився. Тепер кожен бажаючий артист може скористатися послугами продюсерського центру.

А от спілкуватися зі своїм другом та колишнім наставником Позитив не припиняв. Просто зірка захотів піти у вільне плавання і ні від кого не залежати.

“Потрібно йти далі. І такий крок зробив мене сильнішим і вже у своїх штанах треба бути. Ми з Потапом спілкуємось завжди. Так зійшлися зірки. Так сталося, є багато причин”

Варто відмітити, що не дивлячись на припинення співпраці на офіційному рівні, Потап та Позитив активно гастролюють Україною та збирають гроші на благочинність. Тобто їхні дороги насправді не надто і розійшлися.

Схожі статті