Categories Шоу-бізнес

Що їдять на сніданок Тіна Кароль, Настя Каменських, Оля Полякова та інші: дієти струнких українських зірок

Ні для кого не секрет, що екран додає декілька зайвих кілограмів. Тому для зірок особливо важливо бути у формі. Як знамениті українські жінки її дотримуються?

Дотримуватися здорового образу життя, а також правильного харчування вельми важко навіть для звичайних людей. Що вже і казати про знаменитостей, які не можуть похизуватися нормованим графіком, багато працюють і інколи не мають часу вчасно поїсти. Тим не менш, майже у всіх є свої особливі ритуали та секрети, які допомагають їм триматися у формі. Дізнайтеся, як снідають найвразливіші українські знаменитості.

Тіна Кароль

Дієти струнких українських зірок

Українська співачка Тіна Кароль встає о 5:00 ранку. Займається спортом, випиває пів літри води, а також насолоджується музикою. На сніданок вона обирає максимально корисні продукти та страви. Особливо вона обожнює гуакомоле, авокадо та кіноа.

Настя Каменських

Дієти струнких українських зірок

Досить довго Настя Каменських боролася з зайвою вагою. І навіть зараз час від часу зірки виникають проблеми з тим, що необхідно скинути декілька кілограмів. А як співачка досягає бажаних результатів? Зірка віддає перевагу вуглеводам, тому споживає гранолу, вівсянку, а також сезонні фрукти.

Оля Полякова

Дієти струнких українських зірок

Оля Полякова ніколи не мала проблем з зайвою вагою. Зірка не відмовляє собі зранку у смачних французьких тостах та хлібопекарських виробах. Однак, артистка багато часу приділяє спорту, тому не дивно, що в неї така фігура.

Катя Осадча

Дієти струнких українських зірок

Навіть після пологів Катя Осадча повертається у форму дуже швидко. У кадрі вона завжди неймовірна струнка та зібрана. Телеведуча розділяє захоплення Тіни Кароль від авокадо, і снідає досить скромно. Гарячий напій, чорний хліб та паста з авокадо — ось яким сніданком хизувалася зірка.

Надя Дорофєєва

Дієти струнких українських зірок

Надя ніколи не зраджує традиційному сніданку — вівсянці з фруктами. Саме так кожного дня намагається харчуватися артистка, яка також може похизуватися стабільною стрункою фігурою.

Share