Categories шоу-бізнес

Учасниця “МастерШеф” Катя Велика показала немовля і розповіла, коли стала мамою: “Дякую за сина”

Найбагатша учасниця поточного сезону МастерШеф. Битва сезонів Катерина Велика сколихнула мережу кадром, який був зроблений біля пологового будинку.

Найбагатша учасниця проєкту “МастерШеф. Битва сезонів” Катерина Велика є активною користувачкою соціальних мереж. Тому глядачі можуть зайвий раз впевнитися у тому, наскільки розкішний образ життя вона веде і якою є поза екраном.

Катя Велика показала немовля і розповіла, коли стала мамою

Але якщо пощастить, фанати шефа також можуть стати свідками щасливих подій у її житті. Так, два роки тому Катерина Велика дала життя своєму сину, який народився від чоловіка Андрія.

Катя Велика показала немовля і розповіла, коли стала мамою

16 жовтня цього року вона святкує його другий день народження, тому на честь його появи оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яка була зроблена біля пологового.

Зірка тримає на руках немовля закутане у пелюшки, а поруч з нею стоїть коханий чоловік. Зірка подякувала бізнесмену за сина і коротко привітала малюка з днем народження.

Варто відмітити, що кадри носять такий характер, що складається враження, ніби Катерина от-от народила. Втім, воно хибне.

Нагадуємо, що цього року Катя повернулася до проєкту, щоб вибороти звання переможця. Їй доводиться боротися за звання найкращого кулінара з такими сильними фіналістами, як Павло Серветник, Олександр Цвігун, тощо.

З учасниками у Каті складаються не найкращі стосунки через різні погляди на життя. Але в цілому конкуренти одне одного поважають та поводяться гідно. В одному з випусків Каті навіть надали можливість знову зустрітися зі своїм конкурентом Євгеном Клопотенко, якому вона колись програла у фіналі. Зірки багато жартували, але насправді між ними досить добрі стосунки. Катерина не любить програвати, тому важко сприймає невдачі на професійному поприщі.

Share