Categories шоу-бізнес

На кого перший чоловік Каті Осадчої проміняв ведучу? Імпозантний депутат обрав заможну дружину з еліти

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча розлучилася зі своїм першим чоловіком Олегом багато років тому. З тих пір багато чого змінилося.

Про свій колишній шлюб Катя Осадча згадує просто і не приховує, що він з самого початку був приречений на провал. Уся справа у різниці в віці. Майбутня суперзірка та народний депутат України Олег Поліщук мали різні інтереси, по-різному дивилися на життя і різного чекали від шлюбу.

Тому після народження первістка Іллі Катерина зосередилася на розвитку телевізійної кар’єри. З політиком вони розійшлися без зайвих скандалів.

На кого перший чоловік Каті Осадчої проміняв ведучу

На кого перший чоловік Каті Осадчої проміняв ведучу

Згодом стало відомо, що Олег надовго затримався у політиці та в холостяках. Кар’єру депутата чоловік закінчив і став бізнесменом. А от в дружини взяв вельми впливову жінку. Багатій побрався з донькою колишнього заступника міністра внутрішніх справ Оксані Чеботарь.

Варто відмітити, що журналісти досить довго полювали за правдою, яка ховалася за дверима будинку Олега Поліщука.  Зокрема, про зв’язок колишнього депутата з Оксаною стало відомо лише при розслідуванні корупційних схем. Тоді з’ясувалося, що будинок, чиє походження у власності родини викликало сумніви, зареєстрований на його благовірну — доньку Чеботаря.

Цікаво, що Катерина Осадча без проблем говорить про Олега, але ніколи не згадує про його другу половинку. Вочевидь, Оксана обирає непублічний образ життя. В соціальних мережах жінку також знайти неможливо.

На кого перший чоловік Каті Осадчої проміняв ведучу

Чи народилися в Олега діти в цьому шлюбі достовірно невідомо. Навіть його старший син Ілля від Катерини Осадчої не надто полюбляє увагу, тож кадри до рук журналістів потрапляють лише з подачі самої телеведучої.

Share