Зрадниця Сніжана Єгорова стала рудою і ховається за великими окулярами: щоб не впізнали за кордоном?

Знаменита українська телеведуча, яка напередодні повномасштабної війни втекла за кордон та публічно підтримала Путіна Сніжана Єгорова вразила змінами.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Сніжана Єгорова потрапила у небувалий скандал. Зірка публічно підтримала політику володимира путіна, а сама опинилася за кордоном.

Її дочка Стася Ровінська боролася за репутацію сім’ї і привселюдно заявила, що її матір неадекватна. Засмучена дівчина плакала та підкреслювала, що вона ні в якому разі не підтримує позицію своєї мами.

Через декілька місяців стало відомо, що Ровінська прийняла рішення емігрувати до Сполучених Штатів Америки назавжди. Дівчина вже знаходиться разом з дітьми та чоловіком в Нью-Йорку, і навіть влаштовує там кар’єру.

Сніжана Єгорова стала рудою і ховається за великими окулярами

Тим часом Сніжана Єгорова не зійшла зі свого шляху навіть після того, як дізналася про те, через що проходять її рідні та друзі в Україні. Разом з дітьми вона знаходиться в Туреччині і спостерігає за всім здалеку. Її старша дочка розповідала, що зірку навіть не збентежила її розповідь про те, як її онуки сиділи в бомбосховищі.

Сніжана Єгорова стала рудою

Хіба що зазнала змін її зовнішність: телеведуча перефарбувалася в рудий колір, зробила зачіску та почала носити ультравеликі окуляри. Можливо, це пов’язано з її впізнаваностю за кордоном, адже в Туреччині досить велика кількість і російських емігрантів, і українських біженців.

Нагадуємо, що після розлучення зі Сніжаною Єгоровою Антін Мухарський став дуже політично активним. Чоловік навіть видав книгу про те, як став націоналістом і до чого тут колишня дружина. Втім, тоді глядачі його не зрозуміли, так як не знали про справжні погляди Єгорової.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.