|
17.10.2022 17:12

Мурат Налчаджиоглу показав свою маму: як виглядає колишня свекруха Ані Лорак, на яку схожа їхня дочка Софія

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат став вельми впізнаваною персоною в Україні, адже є успішним бізнесменом та медійною особистістю. Як виглядає матір турецького підприємця?

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу розлучилися 4 роки тому. Офіційносу розриву передувало розтавання довжиною у 2 роки. 2016-го стало відомо, що турецький бізнесмен був невірним українській співачці, а кадри, які свідчили про це потрапили у мережу.

Від цього шлюбу у артистки та підприємця залишилася спільна дочка Софія. Зовнішність дівчинки одразу ж говорить про її турецькі корені — Софія більше схожа на свого батька, ніж на матір.

Мурат Налчаджиоглу показав свою маму

Мурат Налчаджиоглу показав свою маму

Але нещодавно фанати артистки отримали відповіді на свої запитання. Виявляється, спадкоємиця Ані Лорак успадкувала красу від своєї бабусі, адже є її копією.

Мурат оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію матері, коли вона була зовсім маленькою. Софія та її бабуся настільки схожі, що у це важко повірити.

Варто відмітити, що донька Ані Лорак під час повномасштабної війни в Україні рушила саме до Туреччини. Де знаходилася зіркова мама достовірно невідомо. Втім, Софія вперше на такий довгий час залишалася у родичів. Мурат разом зі своєю нареченою Лілією то виїжджав з України то повертався до своєї квартири в Києві. Тим не менш, свою дочку він з собою не брав, боючись за її безпеку.

Вельми цікаво, чи володіє Софія турецькою мовою, адже спілкуються не тільки зі своїм батьком, але з бабусею та тітками. Мурат жодного разу не показував, як дочка Ані Лорак розмовляє у турецькомовному середовищі. Однак, немає сумнівів, що цієї весни в неї була прекрасна можливість підтягнути свій рівень володіння рідною мовою власного батька.