Ані Лорак покинула Москву та перевезла дочку від Мурата Налчаджиоглу у Київ: ховає очі за темними окулярами

Популярна українська співачка Ані Лорак заінтригувала шанувальників несподіваним візитом до Києва, який вона вважає своїм улюбленим містом.

Вже давно Ані Лорак живе і працює в Росії, але зв’язок з українськими фанатами вона продовжує підтримувати, незважаючи ні на що. Концертів у рідній Україні зірка не дає, та час від часу приїжджає в столицю, про що звітує в соціальних мережах.

Зараз на Інстаграм Ані Лорак підписані 7 мільйонів чоловік, а будь-який її новий пост завжди збирає масу коментарів і оцінок “Подобається”. На цей раз артистка опублікувала зроблене в Києві фото, на якому вона позує у вузькій чорній сукні спортивного крою. Образ зірка доповнила чорними босоніжками, чорною сумкою і темними сонячними окулярами.

“Місто натхнення. Ми знову готуємо бомбу в турборежимі. Як думаєте, що на вас чекає?”, – підписала пост Кароліна.

Коментатори сподіваються, що співачка дасть концерт або ж з’явиться серед артистів музичного фестивалю Atlas Weekend, який проходить в столиці з 5 по 11 липня. Дехто також припускає, що репертуар Ані Лорак скоро поповниться україномовною піснею, адже за часів кар’єри в Росії вона випускає тільки хіти російською.

До речі, в поїздку виконавиця взяла з собою і дочку Софію від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Дівчинці нещодавно виповнилося 10, і вона вже намагається вести власний блог.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією

Де саме зупинилася знаменитість, невідомо, зате одне відомо точно – на них в столиці чекають не тільки шанувальники. Після розлучення колишній чоловік Лорак живе в Києві. В основному, це йому доводиться прилітати до доньки в Москву, але тепер улюблені жінки самі завітали в гості.

А хто, крім Ані, покинув батьківщину і побудував кар’єру на російській сцені, дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.