|
18.10.2022 23:44

Богині українського шоу-бізнесу, вроду яких не зіпсували роки: секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

Українські знаменитості, які навідріз відмовляються старіти. Що допомагає зіркам зберігати моложавість після 40 років та виглядати краще, ніж у студентські роки?

Зі стародавніх часів жінки намагалися якомога довше зберегти свою молодість та вроду. Представниці прекрасної статі використовували масла та екстракти рослин, аби покращити якість шкіри та волосся. У сучасному світі вимоги для жіночої половини стали ще більш суворими, особливо для артисток українського шоу-бізнесу. Але навіть перетнувши поріг 40-річчя ці знамениті леді виглядають, як студентки.

Оля Полякова

Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

На початку року поп-діва відсвяткувала 43-річчя, але безперечно, співачка виглядає набагато молодшою за свій вік. Полякова має двох дітей, але при цьому має ідеальну фігуру. Підтримувати форму зірці допомагає дієта та тренування, а догляд за шкірою Оля довіряє професійним косметологам. Ін’єкції ботоксу та вітамінів розгладжують зморшки, а масажі підтягують овал обличчя.

Лідія Таран

Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

Нещодавно знаменитій телеведучій виповнилося 45 років. Зірка передач “Сніданок з 1+1” та “ТСН” вже підкорила не одне чоловіче серце, у тому числі й Андрія Доманського, від якого народила доньку. Щоб зберігати тіло та шкіру в тонусі, Лідія щоранку займається спортом та використовує контрастний душ.

Ірина Білик

Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

52-річну співачку часто називають відьмою через те, що вона наче дійсно забула, як старіти. Попри вік Ірина виглядає молодо та свіжо, а допомагає їй у цьому вживання чистого колагену. Ця речовина допомагає уповільнити старіння, уникнути зморшок за якомога довше зберегти пружність шкіри.

Маша Єфросініна

Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

Відома українська ведуча не підкоряється жодним законам природи та часу. Маша Єфросініна не тільки не старіє, а кожним роком виглядає все краще. Знаменитість багато уваги приділяє догляду за шкірою, робить домашні маски, масажі, використовує професійну доглядову косметику. Регулярні заняття фітнесом допомагають підтримувати тіло у тонусі навіть після 43 років.

Тоня Матвієнко

Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

41-річна співачка геть забуває про свій вік та продовжує вражати своєю ефектністю та вродою. Тоня стверджує, що для зберігання молодості не використовує уколи краси, а лише догляду косметику та масажі.