|
21.10.2022 17:56

Даша Астаф’єва змусила Євгена Клопотенка відчути справжнє задоволення: “Тепер нас не спинити”

Даша Астаф'єва – відома українська співачка та модель, а з недавніх часів ще й волонтер. Даша готувала їжу для армії, а тепер веде власний кулінарний блог. Так, нещодавно Даша запросила на зйомки Євгена Клопотенко, якого змусила відчути нові емоції.

Дар’я вже давно розвіяла міфи про те, що вона може лише брати участь у сміливих зйомках. По-перше, вона співачка, а по-друге, Даша дуже розумна та принципова молода жінка. Від початку повномасштабної війни дівчина довела це своїм великим і щирим серцем. Даша почала допомагати армії і зайнялась волонтерством, допомагала готувати їжу для Збройних Сил України.

Астаф’єва – дуже різностороння особистість, яка вже давно підкорила серця українців, тому Даша вирішила вийти на новий рівень і завела власний кулінарний блог, не дивлячись на те, що вона не є професійним кухарем. Але Дар’я впевнена, що вона може взяти у свої руки цю ініціативу і вже запрошує на свою кухню  зірок та у процесі готування обговорює з ними різні теми – як серйозні, так і не дуже.

Так, на один із випусків Даша запросила відомого завдяки шоу “МастерШеф” кухаря Євгена Клопотенко. І не дивлячись на те, що кухар – Євген, по більшій мірі готувала саме співачка. Вона вразила Євгена своїми кулінарними здібностями настільки, що Клопотенко втратив голову від задоволення, коли скуштував її страву.

Цей фрагмент з повного випуску співачка виклала у своєму instagram і спантеличила глядачів не тільки відео а ще й підписом: “Тепер нас не спинити”.

Якщо не дивитись повний випуск, можна придумати собі багато чого про стосунки Євгена і Даші, так зробили й підписники дівчини, які вже ледве не одружили пару. Проте, вони лише гарні знайомі, які з великою повагою ставляться один до одного.