Українські зірки, яким вдалося взяти себе в руки та скинути понад 20 кілограмів: Єфросініна, Заріцька та інші

Насправді багато людей у світі мають не зовсім стандартні параметри і через це часто комплексують, але завжди можна взяти себе в руки та прикласти зусиль до своїх зовнішніх змін.

Так само як і звичайні дівчата, зіркові жінки також мають проблеми з вагою і це приносить їм дискомфорт та купу комплексів, але коли це насправді допікає, то вони беруть своє тіло під свій контроль та почати діяти. І ми вирішили привести три зіркових приклади, які подолали лінь та бажання смачно їсти та змогли скинути понад 20 кілограмів.

Олександра Заріцька

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька

Солістка гурту KAZKA, Саша Заріцька є власницею дуже яскравої зовнішності, та неймовірного вокалу. Ці дві фактори у поєднанні, змогли підкорити серця українців. Та після того, як Олександра погодилась взяти участь у шоу “Танці з зірками”, вона дуже схудла, інтенсивні тренування з ранку до ночі допомогли дівчині танути прямо на очах, з кожним ефіром, Саша ставала менше в об’ємах і повірити в те, що вона красива та жіночна, що раніше Саша не приймала у собі. Так, за рік Заріцька змогла скинути понад 20 кілограмів і стати ще більш привабливою і для себе, і для оточуючих.

Alyona Alyona

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Українська реперка, яка раніше була звичайною вихователькою у дитячому садочку, також мала проблеми з любов’ю до себе через зайву вагу, вона також не вважала себе привабливою та красивою до певного моменту. Співачка теж прийшла на шоу “Танці з зірками”, але прийшла з місією, доказати всім дівчатам, що красиво рухатися можуть не тільки дівчата з ідеальними параметрами, а й такі як вона. Але тепер Alyona Alyona змогла скинути майже 30 кілограмів і тепер вражає своєю красою у нових образах.

Маша Єфросініна

Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

Зірка Нового каналу на початку своєї кар’єри не була такою стрункою, як зараз. Раніше Марія була власницею доволі пишних форм, а потім різко захотіла схуднути й змінитися до невпізнання. Маша втратила 22 кілограми, завдяки своїй силі волі й тепер, Марія дуже струнка та приваблива.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.