Ольга Сумська показала, як кардинально омолодила її проста вишиванка та український віночок: “Яка козачка”

Ольга Сумська стала надзвичайно популярною акторкою ще на початку доби Незалежності. Вона і зараз нікому не поступається своїм п'єдесталом та не перестає вражати прихильників. Зірка показала нову яскраву фотосесію.

Українська Роксолана Ольга Сумська завжди вміло привертає до себе увагу. Зірка може похизуватися надзвичайно моложавим виглядом та акторською харизмою. Знаменитість обожнює перевтілюватися у нові образи і нещодавно показала, наскільки їй пасує наш народний стрій.

Зірку прикрасили також традиційним ансамблем з намиста, а ще додали у зачіску пишний український віночок. Своє перевтілення дружина Віталія Борисюка зняла під пісню зі словами:

“Яка ти козачка! Який ти козак!”

Ольга Сумська показала, як кардинально омолодила її проста вишиванка

Втім, знаменитість так і не розповіла, куди підуть яскраві світлини: будуть просто опубліковані у мережі або прикрасять глянець.

Цікаво, що весь цей час війну акторка переживає у Києві. На долю Ольги Сумської випало одразу чимале випробування: у лютому вона втратила маму. Серце немолодої жінки не витримало і пані Анна Іванівна пішла у небуття назавжди. Невідомо, чи змогла така трагедія примирити її доньок, які вже давно не можуть поладнати між собою через різний погляд на життя та події.

Ольга Сумська вшанувала пам'ять своєї покійної мами Ганни Іванівни
Ольга Сумська показала, як кардинально омолодила її проста вишиванка

Не полишила України і Наталія Сумська. Вона і нині продовжує працювати за професією, а її син В’ячеслав активно волонтерить заради наших захисників. Також племінник української Роксолани вже приступив до акторської діяльності у театрі та кіно.

Сама ж Ольга за весь цей час навіть не пригадала своєї сестри. З іншого боку всю увагу довелося присвятити коментарям стосовно позиції старшої дочки Антоніни Паперної. Поки її легендарна мама активно присвячує себе українській культурі, молода наступниця акторки взагалі не коментує події в Україні. Відомо, що Тоня вже не перший рік проживає у москві.

Нагадаємо, що Ольга Сумська досі живе у шлюбі з Віталієм Борисюком, з яким спільно розвивається у всіх творчих напрямках.

Схожі статті