|
26.10.2022 16:58

Неймовірного красеня ховають батьки: як виглядає 20-річний син Надії Мейхер та бізнесмена Олександра Ліщенка

Не всі знають про те, що Надія Мейхер має дорослого сина від першого шлюбу з бізнесменом. І виникає питання, чому співачка ховає свого наслідника і зовсім нічого про нього не розповідає.

Юна Надія Мейхер змогла по вуха закохатися у бізнесмена Олександра Ліщенка, який, звісно, був старшим від 19-ти річної Наді. Проте це не завадило їй настільки сильно покохати чоловіка, що її не засмучував факт втрати роботи у найпопулярнішому, молодому гурті “ВІА Гра”. Але артистка настільки сильно себе зарекомендувала, що Меладзе дозволив їй єдиній за все існування гурту, піти в декрет із можливістю повернення.

Мейхер народила свого сина у далекий 2002 рік, від шаленого кохання хлопець виріс справжнім красенем та дуже завидним нареченим для молодих дівчат. До того ж хлопець, якого Надія назвала Ігорем також має творчі здібності й вже у свої 20 років займається професійною озвучкою фільмів та мультфільмів.

Який вигляд має син Надіїї Мейхер

Звісно діти це квіти життя, тому, навіть коли родинна чаша розбивається, то діти все одно продовжують рости. Так сталося й у родині Наді Мейхер, тобто, не зовсім родині. З бізнесменом, якого жінка шалено кохала справа до шлюбу так і не дійшла, так пара й розійшлась через непорозуміння. Але це рішення було спільним.

Згодом Грановська повернулася до “ВІА Гри” та потрапила у золотий склад і стала справжньою легендою. Тому, дефіциту  уваги від чоловіків Надія не мала. А крізь роки зустріла чергового бізнесмена на своєму шляху, Михайла Уржумцева, якому подарувала двох чарівних донечок.

Як виглядає єдиний син Надії Мейхер

А от Ігорю вже 20 років і хлопець давно живе окремо та займається своїм розвитком. Якось Надя показала, як виглядає її красень син. Жінка вважає, що він майбутній бізнесмен, або зірка озвучки.