40-річна Надія Мейхер ще має “порох у порохівницях”: співачка приміряла новий образ та ошелешила всіх

Українська співачка та дизайнерка Надія Мейхер заінтригувала власним фото у відвертому вбранні. Цікаво, чи до вподоби ця краса її чоловікові.

Колишня учасниця гурту “Віа Гра”, акторка та дизайнерка Надія Мейхер виклала нещодавно у своєму сторіз в Instagram низку досить пікантних фото. На них зірка позує у шовковій сукні фіолетового кольору, а наверх накинутий стильний жакет із принтами світло-рожевого відтінку.

Мейхер показала ідеальну фігуру

Для вдалого кадру вона трохи спустила з плечей жакет, показавши у вигідному світлі ідеальну фізичну форму.

Надія Мейхер продемонструвалачудову форму
Надія Мейхер продемонструвала ідеальну фігуру

 

З огляду на фото можна зробити висновок, що жінка перебуває в чудовій фізичній формі, і з роками вона стала ще гарнішою та жіночнішою.

Та й не дивно, адже 40-річна Мейхер завжди викликала підвищену увагу з боку чоловіків. Гурт “Віа Гра” й досі асоціюється в багатьох із “чорненькою Надею”, яка від самого початку створення групи була у її складі.

Дизайнерка Мейхер розвиває власний бренд

Колишня “віагрянка” досить часто радує прихильників гарними світлинами у стильних нарядах. І це не випадково, адже має власний бренд жіночого одягу та взуття Meiher by Meiher. Мейхер сама рекламує нові луки як модель, адже як ніхто відчуває настрій та побажання своїх клієнток.

Надя Мейхер розкриває таємницю другої вагітності
Дизайнерка Надія Мейхер має власний бренд одягу та взуття

Особливістю колекцій є те, що в них представлено жіночні та елегантні спідниці, довгі сукні та ще безліч вишуканих речей для стильних панянок. Співачка-дизайнерка зізнається, що ніколи не керується модними тенденціями, а  прислухається виключно до власного відчуття смаку. Колишня підопічна Меладзе зізналася, що на створення власного бренду її надихнув інтерес до фотографій, малювання, пристрасть до фактур, закоханість та натхненний дух аргентинського танго.

Нагадаємо, що Надія Мейхер від самого початку повномасштабної війни різко засудила дії країни-агресора. Співачка постійно викладає фото, на яких видно руйнування та знищення українських міст. На відміну від співачки, її чоловік Михайло Уржумцев зберігає мовчання.

Схожі статті