|
28.10.2022 15:37

Оля Полякова вирішила не відставати від Джамали і заявила, що бере участь у грузинських “Танцях”

Українська "Королева ночі" Оля Полякова вирішила не відставати від своїх зіркових колег і також взяти участь у закордонному проєкті "Танці з зірками". До того ж для зірки це не перший досвід танців.

Сама Полякова поки не оприлюднила інформацію щодо участі у грузинському проєкті, проте журналісти ТСН за своїми джерелами, змогли дістатися до цієї інформації. Певно це сталося через те, що шоу “Танці з зірками” є в різних країнах світу і можливо продюсери радяться щодо учасників з України.

Оля не перша українська артистка, яка братиме участь у закордонному танцювальному проєкті. Співачку випередила колега Джамала, яка вже встигла запалити польський паркет, і до того ж 6 ефірів поспіль. Та Джамала не йшла з простою метою танцювати та ставати популярнішою, вона кожного ефіру виходила на паркет заради того, щоб зібрати кошти на допомогу Україні. А от з якою метою на шоу піде Полякова, поки що невідомо, адже офіційної заяви від неї не було.

Полякова візьме участь у грузинських Танцях з зірками

Також у журналістських колах подейкують, що партнером української діви може стати Екс-Холостяк Іраклі Макацарія, який вже брав участь і в українських, і в грузинських танцях. Тому може сміливо виступити як профі та допомогти Олі дійти до самого фіналу.

Полякова стане учасницею грузинських танців

Слід зауважити, що на українському проєкті Полякова надовго затриматися не змогла, як і Лесю Нікітюк її постійно критикували судді та не помічали росту. Тому на четвертому тижні зірка вибула і навіть шалена любов глядачів її не врятувала. Тож, цікаво буде слідкувати за тим, як вже друга українська співачка підкорюватиме іноземний паркет і можливо як і Джамала повернеться не з порожніми руками й також візьме за мету благодійність і збере кошти тим, хто їх потребує в Україні найбільше.