|
31.10.2022 12:40

Аделіна Делі потанцювала з “Холостяком” Мельником, а тепер прийшла завоювати серце Топольського

Юна танцівниця вирішила вдруге спробувати долю і закрутити роман з "Холостяком", але на цей раз не в реальному житті, а саме на романтичному шоу України, але чи вийде у дівчини досягнути бажаного на цей раз?

Аделіна вже відома Українцям, як хореограф та танцівниця з шоу “Танці з зірками”, яка стала партнеркою зіркового футболіста і за сумісництвом п’ятого “Холостяка” Сергія Мельника. Парі з самого початку приписували романтичні стосунки, адже вони одразу знайшли контакт і просто почали працювати днями й ночами над новими танцями. І саме Аделіні Мельник завжди говорив слова подяки, саме її виділяв серед всіх жінок на проєкті.

Але, насправді виявилось, що це була лише дружба, але так каже Делі, а от Сергій покірно підтримує дівчину в цьому. Й більш того, саме з Мельником танцівниця радилась щодо своєї участі у шоу “Холостяк”. Дівчина хотіла зрозуміти, чи справді там можна знайти кохання і гідного чоловіка. Сергій підтримав Аделіну й направив її на романтичний шлях її життя.

Після першої вечірки про хореографиню, як про дівчину, склалася неоднозначна думка. Адже у конкурсах на відвертість та чесність, які пропонував Гриша, вона відмовилася брати участь, певно є що приховувати від нового холостяка. Хоча з іншої сторони, дівчина розповіла причину, вона сказала, що приблизно знає, чого чекати від перевірки свого номера телефону і не хоче це оприлюднювати на всю Україну.

Аделіна Делі знову бореться за серце холостяка

Також, після першої серії нового сезону, Делі вирішила поспілкуватися зі своєю аудиторією в instagram та натякнула на те, що вона розчарована проєктом і насправді кохання там знайти неможливо. Певно все через особисту невдачу і з Мельником і з Топольським, але натяк на те, що дівчата приходять за всім, чим тільки можна, але явно не за почуттями, було зрозуміло зі слів Аделіни.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.