Вже завтра прем’єра нового “Холостяка”: Олександр Топольський розкрив ТОП-10 невідомих фактів про себе

Вже завтра 28 жовтня вся Україна припаде до телеекранів щоб побачити головну подію року. Прем'єру нового сезону "Холостяка", яким став Олександр Топольський, тому час підготуватися до знайомства як слід.

Насправді традиційна прем’єра проєкту “Холостяк”, відбувається щовесни, але у зв’язку зі складною ситуацією в країні, а точніше з війною, було прийняте рішення прибрати з ефірів телеканалів всі розважальні шоу, тому, чекати на новий сезон нам всім довелося дуже довго.

Факти про нового Холостяка
Факти про нового Холостяка

Звісно, вже багато хто знайшов нового героя в соціальних мережах та давно цікавиться його життям. А хтось чекає знайомства саме крізь призму екранів. Тому, враховуючи шалений інтерес обох аудиторій, ми вирішили розпочати знайомство з “Холостяком” сьогодні. Так би мовити, підігріти інтригу осені.

В цій статті ви дізнаєтесь 10 цікавих фактів про життя Топольського та зможете хоча б приблизно змалювати його образ і порівняти з тим, що побачите на екранах. Тож, поїхали.

Факти про нового Холостяка
Факти про нового холостяка
  • Саша вважає, що найкраще місце у світі – це місце народження. А оскільки він народився у Львові, то більш за всі країни й міста, які відвідав, полюбляє саме рідний Львів та вважає його чарівним та загадковим
  • За знаком зодіаку Топольський терези, та 4 жовтня відсвяткував своє 33-річчя.
  • Чоловік творчий, адже мав досвід зйомок у кіно, та ще й у США. У 2012 році, Олександр мав змогу знятися у короткометражному фільмі під назвою “100 годин”. Та зазначив, що акторство в його життя зіграло велику роль.
  • Але з дитинства цікавився бізнесом, завдяки своєму батькові. І вже у юні 16 років організовував ввести з зірками, а через 2 роки став керівником цілої мережі магазинів косметики.
  • Обрав для життя Америку та у свідомому віці, а точніше у 21 рік переїхав жити у США, де й будував свою кар’єру і життя.
  • Топольський не тільки бізнесмен, а ще й модель. У 2013 році чоловік погодився стати частиною “Major Model Management” та позував для журналу “The Knot”.
  • Також Саша дебютував у зйомках кліпу для Fift Harmony на трек  “Worth it”. Та став впізнаваним, адже кліп переглянули більше ніж 2 мільярди людей.
Факти про нового Холостяка
Факти про нового холостяка
  • Має власну студію AirBnb – це онлайн-майданчик для розміщення та пошуку короткострокової оренди приватного житла по всьому світу і Саша вже має понад 12 квартир у Лос-Анджелесі.
  • Топольський має добре серце, адже обожнює тварин, особливо собак. Спочатку він виховував золотистого ретривера на прізвисько Шелф, а потім завів пітбуля та назвав його Kingston.
  • А от у 2020 році, Алекс розробив спеціальний зарядний пристрій для смартфонів, який вбиває мікроби. Така ідея прийшла Сашкові під час загострення ковіду.

    Факти про нового Холостяка
    Факти про нового холостяка

Отже, такий різносторонній виявився новий “Холостяк”, вже зрозуміло, що спостерігати за ним буде одне задоволення, адже до всіх його досягнень, він ще й справжній красень. Знайомого пройшло успішно, залишилось дочекатися завтра.

 

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.