Новий Холостяк Топольський “засвітився” у компанії красуні до виходу шоу на екрани: хто переміг у проєкті?

Новий головний герой 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Алекс Топольський засвітився у компанії неймовірної красуні. Що відомо про дівчину?

Минулого року стало відомо, що Алекс Топольський став дванадцятим холостяком. Але новийголовний герой зіштовхнувся з певною “несправедливістю” у житті. Адже у зв’язку з початком повномасштабної війни в Україні усі розважальні шоу транслювати припинили. Прем’єру відклали на невизначений термін, а у кінці вересня повідомили про нову спробу запустити шоу. І знову трансляція першого випуску програми відклалася через події в Україні.

Алекс Топольський засвітився у компанії красуні до виходу шоу

Телеканал СТБ обіцяє почати показувати відзнятий сезон у жовтні. Але хто знає, можливо головна інтрига вже розкрита?

Ні для кого не секрет, що головні герої мають певний час приховувати правду про стосунки, які склалися на шоу, аби глядачам було цікаво дивитися на розвиток стосунків Холостяка з учасницями. Це також є у контракті, але як саме виглядає цей контракт, і чи міг термін його дії вже спливти, залишається під великим питанням.

Вся справа в тому, що нещодавно Алекс Топольський оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів з прекрасною дівчиною, яка може бути не тільки учасницею шоу, але і його переможницею.

Алекс Топольський засвітився у компанії красуні до виходу шоу

Чоловік ніяк не прокоментував дані фото і не дав жодної підказки щодо того, ким йому доводиться прекрасна молода жінка.

Якщо Алексу все ж таки вдалося знайти кохання на проєкті, навіть важко уявити, як йому було непросто приховувати стосунки від громадськості, особливо враховуючи той факт, що на дворі війна.

Наприклад, Ольга Цибульська зіштовхнулася з такою проблемою під час евакуації та бомбардування. Роками вона приховувала свого чоловіка, і зрозуміла, що всі знають, хто її благовірний через те, що вони постійно перебували на публіці під час війни, адже іншого виходу не було.

Схожі статті