Categories Шоу-бізнес

У кого з зірок могло зірватися весілля через збіг обставин: Славія запізнилась, а кого врятував Павло Зібров?

Певно тільки у фільмах бувають такі весілля, за які нареченим взагалі не варто перематися і перевано у голівудських, адже саме там все відбувається як у казці про принцес. А от в житті, навіть в зірковому весілля також проходять з конфузами, а от чиї саме, читайте у статті.

Весілля – це і свято і стрес в одному флаконі, ніби всі щасливі й раді, що в цей день створюється нова родина, в якій панує кохання, але скільки ж всього треба пройти молодятам, щоб видихнути з полегшенням й назвати один одного чоловіком та дружиною. Отже, що могло б завадити створенню родин Дзідзьо, Бабкіних та Гросу?

Сергій Бабкін

Сергій та Сніжана Бабкіни

Складно уявити, як у ніч перед весіллям, можна настільки міцно спати, щоб проспати. Але такі приклади є і повірте, їх багато. Але все це ненавмисно, це наслідки стресу. Адже всі молодята надто переймаються як все відбудеться і чи на правильному вони шляху.

Так сталося з весіллям Сергія та Сніжана Бабкіних. Близько 10:50 Сніжана з подружкою все стояла під РАГСом та чекала нареченого, який спав. Так Сергія розбудила без запізнення теща та він прибіг до коханої, яка вже була не в такому чудовому настрої.

Дзідзьо

Дзідзьо та Славія

А ось тут вийшло навпаки, Михайло чекав свою красуню Славію, бо запізнювалась саме вона. Ярослава запізнилась з вагомої причини. Дівчина власноруч прикрашала зал для свята та надто захопилася процесом і не звертала увагу на час. Але це запізнення не стало фатальним і весілля таки відбулося. Щоправда, пара вже й розлучитись встигла.

Аліна Гросу

Аліна Гросу з першим чоловіком

Церемонія розпису Аліни з її першим чоловіком також опинилась під загрозою, але не з провини молодят, а через ведучу, яка з невідомих причин запізнювалася аж на чотири години. Звісно це вже псує свято, але мама співачки не розгубилася і попросила провести свято друга родини Павла Зіброва, який поголився і фактично врятував шлюб.

Share