|
31.10.2022 18:08

Без Полякової не обійшлось – артистка невдало висміяла розлучення Володимира Остапчука: “Всі дуже довольні”

Нещодавно чутки про розлучення красивої пари Володимира Остапчука та Христини Горняк таки підтвердилися, на жаль. Та й деякі колеги ведучого не втримались і не влучно прокоментували цю подію.

У пари вже кілька місяців було повне непорозуміння й дійшло навіть до того, що вони уникали один одного, хто винуватий, а хто правий, досі невідомо. Але домислів багато. Дивним є те, що конфлікт у родині проявився дуже несподівано та різко. Ніби-то між ними пробігла якась чорна кішка і зробила це швидко та спеціально.

Полякова висміяла розлучення Остапчука

Складні відносини між Христиною та Володимиром коментував лише Слава Дьомін, який особисто знає їх як родину. Ведучий сказав, що є певні проблеми, але до розлучення ще справа не доходить. Втім, спостерігаючи за поведінкою ексмолодят, було зрозуміло, що на поступки не піде жоден з них. Як тільки Остапчук заявляє, що повертається додому, Христина одразу спакувала валізи та втекла за кордон до подружок.

Полякова невдачно прокоментувала розлучення Остапчука

Також, жоден з них не привітав партнера з днем народження, а на день річниці шлюбу, Христина натякнула на розлучення. Проте ніяких подробиць знову не було. І якщо жінці ще намагалися ставити незручні питання щодо ситуації з чоловіком, то Остапчука взагалі не чіпали. Тому складно було щось впевнено сказати про розлучення чи причину конфлікту.

Полякова висміяла розлучення Остапчука

Але днями Володимир зробив у своєму instagram саркастичний пост і підписав його: “Усі задоволені?”. Ніби натякаючи на те, що є люди, які взяли активну участь у тому, що сталося у ведучого з Христиною. Тож, коментарі посипались одразу і без Олі Полякової не обійшлося, жінка невдало висміяла цю подію своїми словами “Ой, та дуже всі задоволені”. Але відповіді не отримала. Проте колега Олексій Суханов підтримав Володимира теплими словами.