“Відповідь вас здивує”: дружина Володимира Остапчука Христина вперше заговорила про розлучення з ведучим

Дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина вперше прокоментувала плітки про її розлучення з зіркою. Усі деталі в статті.

Декілька місяців тому в мережі розгорівся небувалий скандал між Володимиром Остапчуком та його колишньою дружиною Оленою Войченко. Головною проблемою була неможливість спілкування між телеведучим та його рідними дітьми, які опинилися за кордоном у зв’язку з повномасштабної війною в Україні.

Дружина Остапчука проведе свій день народження без чоловіка
Дружина Володимира Остапчука відругувала на чутки про розлучення

Володимир публічно звинуватив колишню у тому, що вона не дає спадкоємцям спілкуватися з рідним батьком. Натомість Олена намагалася пояснити, що різниця у часі не дозволяє їй розбудити дітлахів посеред ночі, щоб вони поговорили з татом.

Дружина Володимира Остапчука заговорила про розлучення

Ще тоді Христина була поруч зі своїм чоловіком і активно його підтримувала в соціальній мережі. Але незабаром шанувальники пари помітили, що Остапчук та Горняк досить довгий час знаходяться окремо. Ба більше, молоді люди уникали розмов одне про одного і навіть не привітали одне одного з річницею весілля.

Христина Горняк відповіла на чутки про розлучення з Володимиром Остапчуком

Нещодавно Христина все ж таки відреагувала на плітки про її розлучення з чоловіком. Втім, нічого інформативного вона не повідомила, а лише більше заінтригувала публіку.

Небажання Христини висвітлювати зміни в особистому житті дійсно можуть свідчити про певні проблеми в шлюбі. Але публіці залишається лише здогадуватися, що ж могло статися в родині, що до сих пір відкрита до своїх фанатів пара прийняла рішення змінити стратегію.

Нагадуємо, що не так давно Олена Войченко на всю країну заявила, що Володимир Остапчук має психологічні проблеми, а його дружина є коханкою.

Схожі статті