Дзідзьо може стати суддею Нацвідбору Євробачення: буде оцінювати талант екс-дружини Славії, яка іде на конкурс

Популярний співак Дзідзьо розлучився зі своєю дружиною Славією минулого року. Та доля настільки іронічна, що артисти дуже скоро можуть зустрітися у досить нестандартній ситуації. Дізнайтеся, чи стане сцена конкурсу місцем для з'ясування сімейних відносин.

Життя настільки непередбачуване, а світ тісний, що ніколи не здогадаєшся, як може обернутися доля. Ось і у співаків Славії та Дзідзьо назріває дуже делікатна ситуація. Вони знову можуть зустрітися один з одним, але у дуже різних амплуа.

Зовсім скоро колишні закохані, і нині розлучене подружжя може побачитися під час Національного відбору на Євробачення. Річ у тім, що днями раніше стало відомо, що Славія створила композицію та підготувалася змагатися за місце на головному пісенному конкурсі. Вона не сумнівається, що має всі шанси на участь та вже похизувалася своїм рішенням у мережі. Зірка впевнена: її пісня дійде до всіх небайдужих сердець українців.

З іншого боку Дзідзьо теж не лишається осторонь такої яскравої події. Відомо, що співака внесли у список голосування у додатку Дія, де українці можуть обрати членів журі того самого Нацвідбору, куди подалася екс-дружина Михайла Хоми.

Дзідзьо може стати суддею Нацвідбору Євробачення

До речі в епатажного артиста є всі шанси обійти конкурентів в силу своєї впізнаваності, але нині він поступається сходинкою Тіні Кароль. Також лідирує Джамала та Юлія Саніна.

А от Славія не висловилася поки щодо участі свого колишнього у такому опитуванні.  Натомість інші зірки, як-от Діва Монро, сказали своє слово:

“А яке відношення до Євробачення мають Dzidzio, Харчишин, Тарас Тополя?
Вони успішні артисти, але Євробачення це трошки про інше”

Нагадаємо, що Славія і Дзідзьо прожили багато років у шлюбі, але так і не мали дітей. Михайло Хома утримується від коментарів свого особистого життя, а ось його дружина дала кілька інтерв’ю, де натякнула, що у колишніх стосунках їй не вистачало творчого самовираження. Зараз вона успішна співачка та дає концерти.

Схожі статті