|
01.11.2022 18:14

Анастасія Приходько розповіла, яка насправді людина Потап: “Зараз він говорить моїми словами з 2014 року”

Потап один з тих артистів, які на все мають свою думку та часто потрапляють у конфліктні ситуації. Тому, не дивно, що Настя Приходько висловилась про артиста не надто добре.

Насправді обидва артисти мають скандальне минуле, і Настя та Олексій доволі характерні люди, яких протягом усього творчого шляху переслідують сварки та конфлікти.

Цього разу несподівано для всіх, Настя Приходько, яка брала участь у Євробаченні-2009 за росію, вирішила розказати, яка насправді Потапенко людина і який з нього патріот. Отже, Приходько висловилась наступним чином:

“Як людина він негідний. Він зараз говорить моїми словами з 2014 року, він ніякий не патріот, це фальшива гра”.

Настя Приходько висловилась про Потапа

Також артистка пригадала давню зустріч з Потапом у палаці “Україна”, коли артист обізвав співачку, а після того, як Приходько послала співака, він почав налаштовувати всіх проти Насті та казав дуже неприємні речі про її позицію проти росії. Ніби це було неправильно. А зараз співачка обурена тим, що Потап намагається показати з себе справжнього патріота України.

Тож, з чого Настя так зірвалась незрозуміло, можливо її зачіпаю критика і в її бік. В можливо стався ще якийсь конфлікт з продюсером Приходько не витримала та вирішила не мовчати.

До речі дивним є те, що Потап не відреагував на таке емоційне звинувачення на свою адресу, може він зазвичай не втрачає можливості гостро відповісти тим, хто виступає проти нього і якимось чином пов’язаний з росією. Певно виправдання не буде.

Настя Приходько висловилась про Потапа

Та слід зазначити, що Потапенко займається активною волонтерською діяльністю від самого вторгнення агресивного кремля на нашу землю. Нехай більша частина його роботи була зроблена з-за кордону, але все ж таки, це великий внесок у спільну перемогу.