Злата Огнєвіч точно в минулому: Андрій Хветкевич розповів, яким буде його весілля з бойфрендом і коли

Андрій Хветкевич з "Холостячки", який ще нещдавно зізнавався в коханні Огнєвіч, оголосив новину про весілля, яке він вже готовий зіграти зі своїм новим обранцем, якому освідчився у коханні.

Андрій Хветкевич брав участь у шоу “Холостячка” де головною героїнею стала співачка Злата Огнєвіч та саме за її серце боровся Андрій і до речі дуже відчайдушно, адже він намагався зробити кожну їх зустріч романтичною та особливою. Златі подобалось отримувати увагу від Андрія, але її обранцем він не став.

Проте Хветкевич зробив неочікувану річ у серпні цього року – камінг-аут. Чоловік зізнався, що він не є гетеро і коли перебував на проєкті, то намагався знайти себе справжнього. Повірити у те, хто він є насправді й дати своїм почуттям волю. Але “Холостячка” не сильно допомогла Андрію і він повернувся жити за кордон.

Андрій Хветкевич оголосив дату весілля
Андрій Хветкевич оголосив дату весілля

І саме у Гавайях він зрозумів, що в нього є сильна закоханість до чоловіка, на ім’я Феліпе. Ці почуття виявились взаємними, тому роздумів, щоб почати стосунки було небагато. У серпі Андрій освідчився своєму нареченому і викликав хвилю емоцій та коментарів від шанувальників, знайомих, друзів  та родичів. Слід зазначити, що всі учасники “Холостячки” відреагували абсолютно спокійно та адекватно на цю новину, адже всі дорослі й сучасні люди. І родичі Андрія також його підтримали та сказали, що його щастя має стояти на першому місці.

Андрій Хветкевич оголосив дату весілля
Андрій Хветкевич оголосив дату весілля

Так, нещодавно Андрій розповів, що має намір узаконити стосунки, адже для нього це важливо і правильно. Шлюб – це зовсім інший етап та відповідальність. Тому Хветкевич вважає, що весілля має бути обов’язково. Тому, дату весілля молодята ще не обрали, але визначились, що це буде травень 2023 року. А для самої церемонії та святкування пара обрала колоритну Мексику.

Схожі статті