|
01.11.2022 23:39

Оля Полякова полишила свого чоловіка та відлетіла за кордон з танцюристом Максом Єжовим: крутить нею, як хоче

Оля Полякова цього року, як і Джамала бере участь у закордонних "Танцях з зірками". З ким виступає артистка та чому хореографа для неї довелося везти саме з України? Про все дізнайтеся у матеріалі.

Популярна артистка Оля Полякова цього року вразила всіх: вона стала однією з перших знаменитостей, яка засвітилася у закордонному танцювальному проєкті. Співачка поїхала підкорювати паркет у грузинських “Танцях з зірками”. Знаменитість, як виявилося, взяла із собою хореографа, який давно збирає овації у складі балету Суперблондинки.

Оля Полякова полишила свого чоловіка та відлетіла за кордон

Знаменита діва нашої естради не розповідає, яким чином її запросили на реаліті на відміну ж від тої Джамали, яка спершу тримала інтригу, але згодом зізналася, що буде виступати у Польщі.

Цікавою є ще одна деталь: зазвичай організатори “Танців” підбирають самі партнерів та партнерок зірок на танцмайданчику. Наприклад, у нашій версії телепередачі, Наталія Могилевська, яка теж може похизуватися зв’язками з хореографами, доленосно зустрілася з Владом Ямою сама того не підозрюючи. А Єжова у компанії Полякової бачили на сцені не раз.

Більше того, Суперблондика нічого не має проти спільних світлин в Інстаграмі разом з танцюристом. Зазвичай їх показує на своїй сторінці Макс і фото одразу набирають шалених переглядів та коментарів.

  • “Віл Сміт і Королева краси”
  • “Зефір у шоколаді”
  • “Круто виглядаєте”
  • “Солодка парочка твікс”

Та чи є романтичні стосунки у Єжова з Поляковою? Відомо, що співачка давно одружена та свого чоловіка Вадима кохає понад усе. Для неї він став справжньою підтримкою і опорою. Саме йому вона, молода і перспективна артистка, захотіла подарувати двох чудових діток.

У Максима в особистому житті все геть по-інакшому. Він неодружений та свою обраницю ще не зустрів. Під час участі в українській версії “Танців з зірками” хореографу приписували стосунки з Лесею Нікітюк. Втім, сам хлопець говорив, що його серце вільне.

Нагадаємо, що Оля Полякова також присвячує час благодійності заради знедолених українців.