“На ніч мене заколисує”: Оля Полякова заявила, що тепер її вкладає спати не чоловік Вадим, а Олексій Арестович

Головна Суперблондинка української естради Оля Полякова зізналася, що з початком війни у неї з'явилися проблеми зі сном, але їх допоміг вирішити Олексій Арестович.

На початку війни Оля Полякова разом з двома доньками Марією та Алісою виїхала з України в Європу, де тимчасовий прихисток їй надала подруга – російська блогерка Ніка Білоцерківська, яка публічно засудила дії росії. Дівчата облаштувалися у Франції.

Трохи прийшовши до тями, співачка взялася активно допомагати рідній країні з-за кордону – вона бере участь у благодійних концертах, боронить інформаційний фронт, підтримує наших захисників і звичайних людей.

Попри те, що Ольга наразі знаходиться у безпеці і може спати спокійно, в інтерв’ю дружині Дмитра Гордона Олесі Бацман артистка зізналася, що на фоні стресу у неї почалися проблеми зі сном. Та згодом їх вдалося вирішити – руку до цього доклав радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович.

Олексій Арестович
Оля Полякова заявила, що тепер її вкладає спати не чоловік Вадим, а Олексій Арестович

Так, Полякова зізналася, що саме цей чоловік дарує їй міцний сон ось вже понад 100 днів:

“Чоловіки, беріть приклад, як потрібно спілкуватися з жінками. У мене були проблеми зі сном. І тільки Арестович на ніч мене заколисує”, – заявила співачка.

В якості вдячності за солодкий і спокійний сон Оля пообіцяла щотижня частувати Арестовича сиром власного виробництва – в її маєтку під Києвом є ферма.

Полякова показала патріотичне плаття
Оля Полякова заявила, що тепер її вкладає спати не чоловік Вадим, а Олексій Арестович

Нагадаємо, законний чоловік Полякової Вадим Буряковський наразі служить в лавах тероборони і теж робить свій внесок у майбутню перемогу. Зірка дуже пишається коханим, але разом з тим дуже хвилюється за життя свого захисника.

Схожі статті